1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Müjde! Asgari ücretlilere ve Emeklilere 10 Bin TL verilecek... İşte başvuru şartları
Müjde! Asgari ücretlilere ve Emeklilere 10 Bin TL verilecek... İşte başvuru şartları

Müjde! Asgari ücretlilere ve Emeklilere 10 Bin TL verilecek... İşte başvuru şartları

Vatandaş 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi almaya hazırlanıyor. Bu kredilerin başvuruları hala devam ediyor. Vatandaşlar ilgili bankaların internet şubesi üzerinden ya da SMS göndererek başvurularını gerçekleştiriyor. Bu noktada birçok vatandaş sağlanan bu 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hakkında detayları merak ediyor. İşte temel ihtiyaç kredisi haberi hakkında detaylar..

A+A-

1 Nisan 2020 tarihi başlayan başvurular kapsamında Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi başvurusu ile birçok vatandaş 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi almaya hazırlanıyor. Bu kredilerin başvuruları hala devam ediyor. Vatandaşlar ilgili bankaların internet şubesi üzerinden ya da SMS göndererek başvurularını gerçekleştiriyor.

Bu noktada birçok vatandaş sağlanan bu 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hakkında detayları merak ediyor. İhtiyaç kredisini kimler alabilir ve başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak gibi konular hakkında vatandaşlar bilgi sahibi olmak istiyor. İşte temel ihtiyaç kredisi haberi hakkında detaylar..

Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi Başvuru ve Detaylar

İçerisinde bulunduğumuz zor günlerde korona virüsle mücadele kapsamında kamu bankaları da üzerlerine düşen görevi yaptılar. Bu zor süreçte vatandaşların zor duruma düşmeden rahat bir nefes almaları için 6 ay ertelemeli 10 bin lira bireysel temel ihtiyaç kredisi desteği sağladılar. Bu kredi imkânına birçok talep oldu.

Temel ihtiyaç kredisinden asgari ücretliler, emekliler ve serbest meslek grubunda yer alan vatandaşlar faydalanabilmektedirler. Bu kapsamda ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlarda aranan tek şart ise hane aylık gelirinin 5000 lira altında olması. Bu şartı sağlayan asgari ücretli, emekli ve serbest meslek gruplarındaki vatandaşlar temel ihtiyaç kredisinden faydalanabilmektedirler.

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından verilen temel ihtiyaç kredisi orta ve düşük gelir grubunda yer alan kesimlerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına verilmektedir. Hane aylık geliri 5000 lira altında olan vatandaşlar bu kredilerden faydalanarak içerisinde bulunduğumuz zorlu süreçte temel ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler.

Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi Başvuru

İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde orta ve düşük gelirli olan vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına bireysel temel ihtiyaç kredisi başvuru tüm hızıyla devam ediyor. Birçok vatandaş bu kredi imkânından faydalanarak nefes almayı planlıyor.

Bu noktada başvurularını yapmak isteyen vatandaşlar şubeye gitmeye gerek olmadan başvurularını internet şubeleri üzerinden ya da SMS göndererek kolaylıkla yapabilmektedirler. Başvuru için vatandalar Halkbank diyalog u arayarak kendilerine söylenen talimatlar ile başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Yine kısa SMS göndererek de kolaylıkla başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler