1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı’ya şok tehdit! Uygun ailesi Müge Anlı’yı ölümle tehdit etti…
Müge Anlı’ya şok tehdit! Uygun ailesi Müge Anlı’yı ölümle tehdit etti…

Müge Anlı’ya şok tehdit! Uygun ailesi Müge Anlı’yı ölümle tehdit etti…

Geçtiğimiz süreçlerde gündemde derin yankı uyandıran Aleyna Çakır’ın ölümünden şüpheli olan Ümitcan Uygun’un abisi de rahat durmadı ve sosyal medya hesabından tehditler savurmaya başladı. Aleyna’nın ölümünü herkese yaşatacağım derken Müge Anlı’ya bunu sen de tadacaksın diye tehditlerde bulundu.

A+A-

Herkesin Aleyna Çakır diye bildiği Sema Esen’in ölümünden sorumlu olan Uygun 11 Ocak tarihinde uyuşturucu kullanmak ve kullanım için alenen özendirmek suçlarından göz altına alınarak tutuklandı.

Abisi de bu anlarda Aleyna Çakır’ın ailesini ve Müge Anlı’yı ölümle tehdit etti.

Çirkin sözler…

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yıllardır başarılı sunucu olarak yer alan Müge Anlı’ya ismi ile seslenerek tehditler yağdırdı. Aleyna’nın ölümünü herkese yaşatacağım derken Müge Anlı’ya bunu sen de tadacaksın diye tehditlerde bulundu. Kardeşine kim yanlış yaptıysa bunun hesabını soracağını, yazan baba yüreklilerin herkesin hesabını keseceğini dile getirdi.

Aklınca kardeşine sahip çıkıyor…

Abisi olayların ardından kimsenin ona kabadayılık yapmaması gerektiği, kardeşinin hakkını kimseye yedirmeyeceğini, ona zarar veren kimse gerekirse canıyla ödeyeceklerini, abisinin yanında olduğunu dile getirdi.

Adli süreç artık başlatılmalı…

Aleyna’nın ölümü ardından avukatlığını üstlenen Umur Yıldırım; artık daha kaç kişini ölmesi gerekiyor, insanlardaki bu cesaret nereden geliyor diye tepkisini dile getirdi. Uygun’un tutuklandığı gün abisinin gazetecilere saldırması, tanıklara ve genç kızın ailesine savurduğu tehditler, tutuklandıktan sonra herkese karşı uygulanan tehditler ardından yargının el koyması gerektiğine işaret etti. Orada belirlenen her kimin ismi varsa bir an önce kararın çıkması gerekiyor sözlerine yer verdi.

Kayıtlar tepki çekti…

Yapılan incelemelerin ardından kayıtların 2020 Nisan 17 tarihine ait olduğu belirlendi. Bu kayıtlarda 3 Haziran günü Keçiören Yükseltepe mahallesinde erkek arkadaşı tarafından bornoz kemeri ile asılı halde bulunan genç kızın kayıtlarda dövülerek bayıltıldığı yer alıyor. Uygun bir de bunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yerde baygın olduğu anlarda çekilen videonun geçtiğimiz aylara ait olduğu belirlenirken büyük tepki çekmesi ile netlik kazanan bir konu olmamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.