1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı'dan kahreden haber! Müge Anlı'nın hastalığı ne? Canlı yayında duyurdu İşte Merak Edilenler!
Müge Anlı'dan kahreden haber! Müge Anlı'nın hastalığı ne? Canlı yayında duyurdu İşte Merak Edilenler!

Müge Anlı'dan kahreden haber! Müge Anlı'nın hastalığı ne? Canlı yayında duyurdu İşte Merak Edilenler!

Gazeteci Müge Anlı'nın hastalığı ne? Canlı yayında duyurdu: 'Bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor? İşte Merak Edilenler! Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla izleyenleri ekrana kilitleyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklamayla sevenlerini üzen haberi verdi. Anlı, yaşadığı sağlık sorunlarını ilk kez duyurdu.

A+A-

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla izleyenleri ekrana kilitleyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklamayla sevenlerini üzen haberi verdi. Anlı, yaşadığı sağlık sorunlarını ilk kez duyurdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla izleyenleri ekrana kilitleyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü. Anlı, yaşadığı sağlık sıkıntısını ilk kez açıkladı.

Hafta içi her gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlediği konularla gündemden inmeyen başarılı gazeteci, kayıpları bulmaya, cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı, son olarak programa katılan bir konuğun yaptığı "Ben şeker hastasıyım, hatırlamıyorum söylediklerimi" açıklamasına oldukça sinirlendi.

Müge Anlı konuğun bu yorumundan sonra kendi hastalığı hakkında da konuştu. Canlı yayında hastalığı hakkında konuşan Anlı, "Sizin şekeriniz de şeker mi? Ben geçen hafta sonu ölçürttüm, kaç çıktığını size söylesem 'bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor' dersiniz!" ifadelerini kullandı.

muge-anli.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.