1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı’dan herkesi üzen haber! Şevki Sözen Müge Anlı'dan ayrıldı mı? Şevki Sözen'in programa neden katılmadığı belli oldu!
Müge Anlı’dan herkesi üzen haber! Şevki Sözen Müge Anlı'dan ayrıldı mı? Şevki Sözen'in programa neden katılmadığı belli oldu!

Müge Anlı’dan herkesi üzen haber! Şevki Sözen Müge Anlı'dan ayrıldı mı? Şevki Sözen'in programa neden katılmadığı belli oldu!

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, son günlerde sosyal medya hesaplarında ciddi anlamda gündemde yer alan konulardan bir tanesi oldu. Gelen yorumlara bakılacak olursa Şevki hocanın ekranlarda artık neden yer almadığı konuşuluyor.

A+A-

Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen’in bir süredir ekranlarda görülmüyor olması, tüm sevenleri tarafından araştırılmaya başlamasına neden oldu. Herkes merakla sorunun cevabını beklerken geçtiğimiz gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı konu hakkında açıklama yaptı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında merak edilen tüm detaylar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gerçekten de kriz mi çıktı? Neden uzun zamandır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen ismi Uzman Doktor Şevki Sözen ekranlarda gözlenmiyor diye araştırmalar devam ederken Müge Anlı konu hakkında açıklama yaptı. Uzman Doktor Şevki Sözen’in kardeşi programa ara vermeden önce motosiklet ile yaptığı trafik kazasının sonucunda hayatını kayıp etmiştir. Erkek kardeşini kaybeden Şevki Sözen, bu durumdan dolayı bir süre de olsa programa ara vermek zorunda kalmıştır. Gelen söylentilere göre Şevki Sözen kısa bir süre sonra yeniden sevenleri ile ekranlarda buluşacak. Oldukça başarılı bir eğitim hayatı olan Şevki Sözen birçok alanda kendini başarıp, çok başarılı bir isim olmayı başardığı gibi bir de herkes tarafından sevilen bir isim olmayı başarmıştır.

Şevki Sözen Kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen yüzü Şevki Sözen iş hayatında çok başarılı kariyer elde etmeyi başaran bir uzmandır. İş hayatı boyunca bakıldığı zaman Gülhane Askeri Tıp Akademisi Patoloji anabilim dalı olarak Ankara sınırlarında tamamlamıştır. Yedek subay adalet bakanlığı, adli tıp kurumu ile beraber adli tıp grup başkanlığı olarak Adana sınırlarında da görevine devam etmiştir. Bunun ardından adli tıp uzmanı olarak İstanbul üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Adli tıp anabilim dalında hizmetlerine devam etmiştir.

1963 yılında Afganistan’da dünyaya gözlerini açan uzman isim Mehmet Şevki Sözen; ilkokul hayatını burada tamamladıktan sonra Fransız lisesinde eğitim görmeye başlamıştır. Lise hayatının ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu ve Adli Tıp uzmanlık eğitimlerini tamamlamasının ardından kariyer hayatına odaklanmıştır. Kariyer hayatının geneli boyunca kendini birçok alanda geliştirmeyi tercih etmiş, iş hayatında gerçekten de önemli isimlerden bir tanesi olmayı başarmıştır.

Bunların ardından adli tıp uzmanı olarak İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp anabilim dallarında çalışmalarına devam etmiştir. Adli tıp doçent kariyerine ise İstanbul üniversitesi İstanbul tıp fakültesi adli tıp ana bilim dalında devam ederek tamamlamıştır. Adli tıp profesörü olarak Adalet bakanlığı adli tıp kurumu 2. İhtisas kurulu başkanı olarak görevlerini yapmaya başlamıştır.

Başarılı kariyer hayatına hız kesmeden devam eden Mehmet Şevki Sözen şu an İstanbul üniversitesi tıp fakültesi adli tıp A.B.D Çapa / İST’de devam ediyor. Birçok yabancı dil bilmesi ile dikkatleri çeken başarılı doktor bir yandan da aile içi şiddet ve çocuk istismarı ile saldırılar alanlarında danışmanlıklarına devam ediyor. Evli ve bir çocuk babası Sözen başarısı ile her alanda isminden söz ettirmeyi başarıyor. 

1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.