1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı'daki Recep Arı Olayında Yeni Gelişme: Yasak Aşk Mı Öldürdü? İtiraf Eden Arkadaşıyla Sır Perdesi Aralanıyor!
Müge Anlı'daki Recep Arı Olayında Yeni Gelişme: Yasak Aşk Mı Öldürdü? İtiraf Eden Arkadaşıyla Sır Perdesi Aralanıyor!

Müge Anlı'daki Recep Arı Olayında Yeni Gelişme: Yasak Aşk Mı Öldürdü? İtiraf Eden Arkadaşıyla Sır Perdesi Aralanıyor!

Müge Anlı'da gündeme gelen Recep Arı cinayetiyle ilgili son gelişme, Recep Arı'nın arkadaşı Kadir'in gözaltına alınması ve 9 kurşunla öldürüldüğünün ortaya çıkmasıydı. Polisin yaptığı açıklamada, cinayetin sebebinin yasak aşk olduğu belirtildi.

A+A-

Müge Anlı'ya başvuran evli ve iki çocuk babası Recep Arı'nın 24 Şubat'ta ortadan kaybolması, Bursa'da korkunç bir cinayetin işlendiğini ortaya çıkardı. Arı'nın cansız bedeni bulunurken yakın arkadaşı Kadir, canlı yayında gözaltına alındı.

Kadir, sorguda Arı'nın eşi Selma'yla arasında bir ilişki olduğunu ve bunu öğrendikten sonra onu ormana götürüp yüzleştiğini, tartışma sırasında da Arı'yı öldürdüğünü itiraf etti. Bu korkunç olay, ailenin Müge Anlı'ya başvurusu ve yapılan soruşturma sonucunda gün yüzüne çıktı.

GELİNİM VE KADİR'İN GEREĞİNDEN FAZLA SAMİMİ OLDUĞUNU FARK ETTİM

Recep Arı'nın babası Salih Arı, dün yaşanan gözaltı sürecinde Müge Anlı'ya konuştu ve "Kadir'in ve gelinimin telefon görüşmelerine şahit oldum. Aynı ortamda mesajlaştıklarını gördüm. Birbirlerine fazla samimiydiler, evimize sık sık gelip gidiyorlardı. Oğluma uyarılarda bulundum, fakat dinlemedi" dedi.

AİLESİ RECEP ARI'YI KAYIP OLARAK ARAMAYA GELMİŞTİ

Bursa'nın Kestel ilçesinde kaybolan 31 yaşındaki Recep Arı'nın ailesi, evden av tüfeğiyle çıkıp bir daha geri dönmemesi üzerine endişe içindeydi. Annesi, babası ve kardeşi, Müge Anlı'nın programına başvurarak yardım istedi. Kardeşi Eren'e göre, Recep Arı sık sık eşiyle tartışıyordu ve bir şeyler olabileceğinden endişe ediliyordu. Ailenin şüphesi, Arı'nın eşi Selma ve son görüldüğü arkadaşı Kadir üzerinde yoğunlaşmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.