1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı’daki Domuz Bağı Cinayetine Dair yeni Görüntüler Ortaya Çıktı! Makbule Sarı Cinayetinden Büyük İtiraf Geldi…
Müge Anlı’daki Domuz Bağı Cinayetine Dair yeni Görüntüler Ortaya Çıktı! Makbule Sarı Cinayetinden Büyük İtiraf Geldi…

Müge Anlı’daki Domuz Bağı Cinayetine Dair yeni Görüntüler Ortaya Çıktı! Makbule Sarı Cinayetinden Büyük İtiraf Geldi…

Ordu’da yaşayan Makbule Sarı cinayeti ile ilgili son dakika gelişmesi… Makbule Sarı vahşice bir ölüm ile cinayete kurban gitmişti. Ordu’nun Korgan ilçesinde evinde domuz bağı ile öldürülen yaşlı kadının katilleri ortaya çıkarak yakalandı.

A+A-

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Makbule Sarı cinayetinin katil zanlıları dayı ve yeğeni çıktı. Yakalanan katiller cinayeti itiraf ederken yaşlı kadını çuvala koyup çöpe attıkları görüntüleri ortaya çıktı. Işte son dakika gelişmesinin tüm detayları…

Ordu’da yalnız yaşayan 74 yaşındaki Makbule Sarı tek başına yaşadığı evinde korkunç bir şekilde öldürülerek cinayete kurban gitmişti. Evinde domuz bağı ile öldürülen Makbule Sarı’nın cani katilleri yakalandı Makbule Sarı’nın katilleri dayı ve yeğen çıktı.

Çaldıkları Çuval Ve Televizyonu Çöpe Atarken Kameralara Yakalandılar

Ordu’nun Korgan ilçesinde yaşamını sürdüren Makbule Sarı yalnız yaşadığı evde domuz bağı ile bağlı bir şekilde vahşice öldürüldü. Ölümünün ardından Kargon Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Yakalanan zanlılar Hayrettin Görgülü ve yeğeni Serkan Uluz tutuklanarak Ünye M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Makbule Sarı’nın evinin yakınlarında daha önceden inşaat işçisi olarak çalışan dayı yeğen olay tarihinin yakın zamanlarında şüpheli hareketleri ile dikkat çekerek tespit edilmişti. Soruşturmanın ilerlemesi iki şüpheli üzerinde yoğunlaştırıldı. Şüphelilerin görüntülerinin yansıdığı farklı yerlerde bulunan güvenlik kameraları ve mobese kameraları incelendi.

Saatler süren görüntüler en ince ayrıntısına kadar incelenerek şüpheliler takip edildi. Makbule Sarı’nın evinden almış oldukları bir çuval fındık ve televizyona dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerin detaylarında şüphelilerin araç kiraladığı ve plaka tanıma sistemi ile geçiş görüntüleri ortaya çıktı. Şüphelilerin fındık çuvalı ve televizyonu çuvalı içerisinde çöp konteynerine attıkları görüntüler ortaya çıktı. 600 TL para ve televizyon çaldılar.

Toplanan deliller sonrasında 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin olayla ilgili belirlenen suçları işledikleri ortaya çıktı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde 600 TL para, televizyon ve bir çuval fındık aldıklarını itiraf etti. Emniyetteki işleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sev edildi. Kasten öldürme, yağma, kişi hürriyetinden yoksun kılma ve nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.