1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı’da Öyle Bir Şey Yaşandı Ki, İzleyenler Pes Artık Dedi! Böyle Anne Mi Olur?
Müge Anlı’da Öyle Bir Şey Yaşandı Ki, İzleyenler Pes Artık Dedi! Böyle Anne Mi Olur?

Müge Anlı’da Öyle Bir Şey Yaşandı Ki, İzleyenler Pes Artık Dedi! Böyle Anne Mi Olur?

Müge Anlı’da gergin anlar yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan olay karşısında böyle anne mi olur dedirten o kan donduran anlar… Geçtiğimiz hafta içerisinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programından yardım çağrısında bulunan iki kız kardeş bir an önce annelerini bulmak istiyordu.

A+A-

Müge Anlı ve ekibinin sıkı bir çalışmasının ardından anne bulundu ve bulunduktan sonra herkesi şok etti. Müge Anlı’da gergin anlar yaşanmaya devam ediyor…

Yok artık dedirten bir anne…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gergin anlar adeta herkesin kanını dondurdu. Böyle anne mi olur dedirten kadın stüdyoda gergin anlar olmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta içi Gamze Cabadak ve Birgül Kaya tam 8 yıl boyunca kayıp olan annelerini aramak için Müge Anlı ile ekibinden yardım istediler. Müge Anlı ve ekibinden gelen araştırmaların sonucunda Aysel Hanım da bulundu.

Aysel Hanım; programa katıldığı anlarda yüzünü göstermek istemedi. Bundan daha önce 5 ve bunun ardından da 3 çocuğunu terk etti ve gerisine bile bakmadı. Şimdilerde sevgilisi ile yaşamına devam eden Aysel Hanım; Müge Anlı ile tatlı sert programında çocuklarının hiç birini hatırlamıyor olduğunu söyledi.

Aysel Hanım; eğer kızları kendisi ile görüşmek isterse görüşüm dedikten sonra sevgilisi hakkında sorulan sorular karşısında sinirlerine hakim olamayarak bir an önce stüdyoyu terk etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı içerisinde gergin anlar yaşanmasına neden olan Aysel Hanım kulaklığını ve mikrofonunu çıkardıktan sonra geride bıraktığı kızlarını bir saniye bile düşünmeden stüdyodan uzaklaştı.

Bunun ardından Aysel Hanım’ın teyzesinin oğlu Selahattin Bey programa canlı olarak katıldıktan sonra kızların nüfus kayıtlarını çıkartacak olduğuna dair kızlar için söz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.