1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı’da Ortaya Çıkan Olayda İnanılmaz Detaylar! 74 Yaşındaki Kadını Domuz Bağıyla Bağlamışlardı…
Müge Anlı’da Ortaya Çıkan Olayda İnanılmaz Detaylar! 74 Yaşındaki Kadını Domuz Bağıyla Bağlamışlardı…

Müge Anlı’da Ortaya Çıkan Olayda İnanılmaz Detaylar! 74 Yaşındaki Kadını Domuz Bağıyla Bağlamışlardı…

74 yaşındaki kadını önce domuz bağıyla bağladılar, sonra vahşi bir şekilde katlettiler. Makbule Sarı’yı kim öldürdü? Ordu Korgan’da meydana gelen Sarıaliç mevkiinde tek başına evinde yaşayan Makbule Sarı ölümü hakkında kan donduran detaylar meydana gelmeye devam ediyor.

A+A-

Müge Anlı ile tatlı sert programında meydana gelen detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir süredir esrarengiz bir şekilde ortadan kayıp olan Makbule Sarı’nın yakınları artık haber alamadığı için emniyet güçlerine giderek durumu anlattılar. Yaşlı kadının evine gelen emniyet güçleri karşılaştıkları manzara karşısında şok oldular. İşte kan donduran o anlar…

Hafta içi her gün ekranlara gelen ve birçok sır perdesini aralayan Müge Anlı ve ekibi, inceledikleri tüm dosyaların sır perdelerini aralamaya devam ediyor. 16 Kasım tarihi ile ekranlara gelen bölümde Ordu Korgan’da meydana gelen Makbule Sarı cinayeti incelenmeye devam ediyor. Evde tek başına yaşayan 74 yaşındaki kadın domuz bağı ile bağlı bir şekilde çarşafın içinde ölü olarak bulundu. Bu sırada evinde bulunan tüm eşyaların çalındığı da ortaya çıktı.

Olay Sarıalik ilçesinde meydana geldi. 74 yaşında haber alınamadığı için yetkililere bilgi verildi. Evde yapılan incelemelerin ardından kadının evinde elleri ve ayakları domuz bağı ile bağlanmış bir şekilde çuvalın içine konulup sonra dikilerek öylece ölüme terk edildiği ortaya çıktı. Hırsızlık amacı ile kadının evine girildiği ve evdeki eşyaların kurcalandığı belirlendi. Yapılan çalışmaların ardından evden televizyonun çalındığı ortaya çıkarken ekip konu ile ilgili geniş çaplı soruşturmalarına başladı.

Domuz bağıyla bağladılar, çuvala koyup diktiler….

Mahalle muhtarı Mustafa Bilgi yaptığı açıklama sırasında akşam saatlerinde kendisine gelen ihbar üzerine harekete geçtiklerini anlattı. İçeri girdikleri zaman gördükleri manzara karşısında şok etkisine girdiklerini anlatan muhtar;

‘’ hayatında ilk defa böyle bir şey gördüklerini, her tarafını bağlayarak çarşaf ve çuvala koyduklarını, çuvalı da dikerek ölüme terk ettiklerini söyledi. Ardından olay yerine gelen inceleme ekipleri ardından incelemeler başladı. Evden bir miktar paranın çalındığı söylenirken ev her yeriyle talan edilmiş. Kadını artık etkisiz hale getirdikten sonra tüm eşyaları talan etmişler. Evinden televizyonu da çalarak götürmüşler. ‘’ tarzında açıklaması ile dikkatleri çekti.

Hayatını kayıp eden kadının cenazesi otopsi için gönderildi. Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri konu ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma adımlarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.