1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı’da kan donduran açıklamalar…. Filiz Akyüz Yakılarak Öldürüldü!
Müge Anlı’da kan donduran açıklamalar…. Filiz Akyüz Yakılarak Öldürüldü!

Müge Anlı’da kan donduran açıklamalar…. Filiz Akyüz Yakılarak Öldürüldü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkes şok oldu. Filiz Akyüz’ün hayatını kayıp etmiş olduğu patlamada görev alan itfaiye eri konuştu. Tüp gaz patlaması sonucunda hayatını kayıp eden 25 yaşındaki Filiz Akyüz’ün evine giden itfaiye erlerinden Muharrem Demirçioğlu açıklama yaptı. Olayın ciddi anlamda seyrine yön veren itfaiye eri herkesi şok etti.

A+A-

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkes şok etkisi yaşadı. Filiz Akyüz’ün can vermiş olduğu patlama sırasında görev alan itfaiye eri açıklama yaptı. Filiz Akyüz’ün şüpheli bir şekilde hayatını kayıp etmesinin ardından patlamayı söndürmek için gelen erlerden bir tanesi olan Muharrem Demirçioğlu açıklaması ile dikkatleri çekti. Açıklaması sırasında tüp gazın dedantörünü kendisinin çıkardığını aktardı.

Dedantörü ben çıkardım…

Patlamayı söndürmek için eve gelen itfaiye erlerinden Muharrem Demirçioğlu eve girdiği zaman gaz sızıntısının devam ettiğini fark ettiği için, tüp gazın ağzında takılı olan dedantörün takılı olduğunu, gazdan gelen sızıntısı duyduğu ve açma kapama kolunun hala takılı olduğunu görünce, kontrol ettikten sonra dedantörü kendisinin çıkardığını açıkladı.

Bu zamana kadar yaptığı her açıklama sırasında Özkan Akyüz dedantörü kendisinin çıkardığını söylerken neden yalan söylemeyi tercih ediyordu? Olayın akıl almaz seyrine göre konuşmaya devam eden Özkan Akyüz neler saklıyor? Filiz Akyüz’ün iş yerindeki yakın arkadaşlarından birinin eşinin duyumlarına göre onunla aynı yerde çalışan Özkan Bey için ‘’ Özkan gece izin alarak evi kontrol için gidiyordu ‘’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.