1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı’da Cinayet Perdesi Aralanmıştı! Filiz Akyüz Olayında Şok İtiraflar Geldi…
Müge Anlı’da Cinayet Perdesi Aralanmıştı! Filiz Akyüz Olayında Şok İtiraflar Geldi…

Müge Anlı’da Cinayet Perdesi Aralanmıştı! Filiz Akyüz Olayında Şok İtiraflar Geldi…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son günlerde en çok konuşulan Filiz Akyüz olayı ile ilgili her an yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Gerçekler ortaya çıkıyor.

A+A-

4 Ekim Osmaniye’de meydana gelen gaz sızıntısının ardından patlama ile yaralanıp hayatını kayıp eden Filiz Akyüz’ün şüpheli bir şekilde ölümünün ardından sır perdeleri ortaya çıkmaya devam ediyor.

Filiz Akyüz ailesinin evinden ayrılarak çocuklarını görmek için gitmesinin ardından bir daha geri gelmedi. Ardından ölüm haberi gelen genç kadının ailesi olayların aydınlanması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaptılar.

Filiz Akyüz Kimdir?

Filiz Akyüz’ün şüpheli bir şekilde hayatını kayıp etmesinin ardından Müge Anlı içinde konuk olan aile kızlarının sır bir şekilde ölümlerinin nasıl olduğunu aralamaları için başvurdu. Kızlarının boşanma aşamasında olduğu eşinden şüpheler her geçen gün artıyor. Eşi ile gaz patlamasına maruz kalan kadın her ne kadar yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılsa bile hayata tutunamadı ve hastanede hayatını kayıp etti. Kadının boşanma kararı almasının ardından ailesinin evine taşınmıştı. Çocuklarını görmek için evden çıktı ve bir daha da geri gelmedi.

Acılı aile her ne kadar kızları kazada öldü gibi görünüyor olsa bile, kazada ölmediğini ve bunun için şüpheli bir şeyler olduğunu düşünüyordu. Bunu da ortaya çıkarması adına Müge Anlı ve ekibine başvuru yaptı. ATV ekranlarında yayına gelen Müge Anlı ile tatlı sert programında kızlarının neden öldüğüne dair bir şey bilmediklerini söylerken, ölümü ardında boşanmak üzere olduğu eşinin yer alma ihtimallerini dile getiriyor.

Filiz Akyüz öldü mü, öldürüldü mü?

Hafta içi her sabah ATV ekranlarında 10.00 da yayına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı son bölüm kısmında Filiz Akyüz ölümü ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Canlı yayına gelen tüm uzmanlar konu hakkında farklı yorumları da dile getirdi. Tüp üzerinde dedantörün kim ya da kimler tarafından açılmış olma ihtimalleri masaya alındı.

26 Ekim 2020 Pazartesi günü ATV ekranlarında sabah 10.00 da yayına gelen bölümde; 4 Ekim tarihinde hayatını şüpheli bir şekilde kayıp etmiş Filiz Akyüz olayı araştırılmaya devam ediyor. Gaz sızıntısından dolayı yaşanan patlama ile beraber hayatını kayıp etmiş olması akıllarda farklı soru işaretlerinin meydana gelmesine de neden oluyor. Filiz Akyüz gerçekten öldü mü, öldürüldü mü? Tüp sorunlardan dolayı mı patladı, yoksa birisi gazın ağzını mı açtı gibi birçok soru akıllarda yer alıyor.

Filiz Akyüz’ün arkadaşından herkesi şok eden açıklama

Filiz Akyüz’ün iş yerinden arkadaşı geçtiğimiz günler içerisinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı yayına telefon ile bağlandı. Bağlantısı sırasında eşinden ayrılmak isteyen Filiz Akyüz’ün ailesi tarafından da bir destek görmüyor olduğunu anlattı. Filiz Akyüz’ün ilk günden bu yana kadar eşinden çok fazla şiddet gördüğünü, eşinin er ya da geç bir gün kendini öldürmesinden korktuğunu söylediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.