1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı Programından Olaylı Ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli İlk Kez Konuştu! 21 Tansiyonla Mikrofonları Söküp...
Müge Anlı Programından Olaylı Ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli İlk Kez Konuştu! 21 Tansiyonla Mikrofonları Söküp...

Müge Anlı Programından Olaylı Ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli İlk Kez Konuştu! 21 Tansiyonla Mikrofonları Söküp...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının demirbaşı Prof. Dr. Arif Verimli ayrılık kararının arkasındaki nedenleri açıkladı. Sert açıklamalarda bulunan Arif Hoca, Müge Anlı’ya kırgın olduğunu söyledi. Arif Verimli ve Şevki Sözen arasında  neler oldu? Müge Anlı neden Arif hocayı desteklemedi?

A+A-

ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Prof. Dr. Arif Verimli’nin ani bir kararla programdan ayrılmasının etkileri sürüyor. Tatlı Sert programının demirbaşları arasında gösterilen Prof. Dr. Arif Verimli’nin programdan ayrılma hikayesinin arkasında Prof. Dr. Şevki Sözen yer alıyor. İki hoca arasındaki tartışmanın ayrılık kararına neden olduğu öğrenildi. Müge Anlı’nın da Şevki Sözen’den yana taraf olması Arif Verimli’nin programdan ayrılmasında etkili oldu. Sosyal medya aracılığı ile takipçilerinin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Arif Verimli, Şevki Sözen’i hiç affetmeyeceğini söyledi. 

Arif Verimli’nin Tansiyonu Yükselmiş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kamera arkasında kaos dolu günler yaşanmış. Şevki Sözen ve Arif Verimli arasındaki tartışmadan dolayı Müge Anlı’nın çok sinirlendiği öğrenildi. Prof. Dr. Arif Verimli’nin sosyal medya hesabına yorum yapan bir takipçisi, programdan ayrılmasına neden olan Şevki Sözen’i hiç affetmeyeceğini belirtti. Bu yoruma yanıt veren Arif Verimli ise ‘’ben de’’ ifadesini kullandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrıldığı güne dair detayları açıklayan Arif Verimli, tansiyonunun 21’e yükseldiğini belirtti.

Mikrofonu yakasından söküp attığını ve bir daha geri dönmemek üzere programdan ayrıldığını belirten Arif Verimli, ‘’Şu anda çok mutlu ve sağlıklıyım. İyi ki programdan ayrılma kararı almışım. Ben üzülmüyorum, sizler de üzülmeyin. Tatlı Sert programına yönelik bir kırgınlığım yok. Sadece şahıslara yönelik kırgınlığım var ve hiç affetmeyeceğim’’ ifadelerini kullandı. İkisi de Prof. Dr. olan Arif Verimli ve Şevki Sözen’in arasında fikir ayrılığının yaşandığı öğrenildi. Tatlı Sert programında işlenen bir vaka ile ilgili farklı fikirleri gündeme getiren hocaların birbirlerine karşı sert ifadeler kullandığı öğrenildi. Müge Anlı ise Arif Verimli’nin ayrılma kararır ile ilgili hiçbir açıklamada bulunmadı. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.