1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı ne zaman başlıyor? ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm ne zaman?
Müge Anlı ne zaman başlıyor? ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert  yeni bölüm ne zaman?

Müge Anlı ne zaman başlıyor? ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarında reyting rekortmen proğramı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayından kaldırıldığı iddia edilmişti. Müge Anlı'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

A+A-

“YAYINDAN KALKMASINA ŞAŞIRANLARA ŞAŞIRIYORUM”

Eski eşi Burhan Akdağ tarafından ortaya atılan iddiaların gerçekle yakından uzaktan ilişkisi olmadığını söyleyen Müge Anlı, “Programın yayından kaldırılmasına şaşıranlara şaşırıyorum. Ülkede şehirlerarası ulaşım yok, sokağa çıkma yasakları var. Müthiş tedbirler alındı.

Benim stüdyoma her gün Türkiye’nin her yerinden 50 kişinin girip çıkması lazım. Ben oradaki ileri yaşta olan danışmanlarımı bile kullanamıyorum sokağa çıkma yasağından dolayı. Ben tek başıma orada çıkıp ne yapacağım. Benim programlarım öyle video konferanslarla, uzaktan yapılabilecek bir program değil ki” dedi.

Yüksel Aytuğ’a konuşan Müge Anlı, şartların durumuna göre Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra programa başlayabileceğini belirtti.

Anlı, ''Ramazan Bayramından sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabi ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığımla bu programa başlayacağım” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, ''Benim stüdyoma her gün Türkiye’nin her yerinden 50 kişinin girip çıkması lazım. Ben oradaki ileri yaşta olan danışmanlarımı bile kullanamıyorum sokağa çıkma yasağından dolayı.

Ben tek başıma orada çıkıp ne yapacağım. Benim programlarım öyle video konferanslarla, uzaktan yapılabilecek bir program değil ki dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum