1. HABERLER

  2. GSM

  3. Mobil Operatörlerden İnternet Kampanyaları Başladı! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’da 5-15GB Bedava Ücretsiz İnternet Paketinizi Hemen Alın!
Mobil Operatörlerden İnternet Kampanyaları Başladı! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’da 5-15GB Bedava Ücretsiz İnternet Paketinizi Hemen Alın!

Mobil Operatörlerden İnternet Kampanyaları Başladı! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’da 5-15GB Bedava Ücretsiz İnternet Paketinizi Hemen Alın!

Türkiye’nin en büyük mobil operatörleri arasında yer alan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’da bedava internet kampanyaları devam ediyor. Her ay açıklanan yeni kampanyalar ile birlikte insanlar bedava internet kampanyalarından faydalanmak istemektedirler. Bedava internet kampanyalarından faydalanabilmek adına sizde haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.. İşte detaylar..

A+A-

İnsanlar iletişim aracı olarak kullandıkları telefon operatörlerinde konuşma, mesajlaşma ve internet kullanabilmek adına belirli ücretler ödemektedirler. Türkiye’nin en büyük mobil operatörleri arasında yer alan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’da bedava internet kampanyaları devam ediyor. Her ay açıklanan yeni kampanyalar ile birlikte insanlar bedava internet kampanyalarından faydalanmak istemektedirler. 

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone mobil operatör kullanan vatandaşlar belirlenen kampanyalara başvurular gerçekleştirerek 1,5,10 ve 15GB ücretsiz internet paketlerinden faydalanabilecek. Kullanıcılar başvurularını kolay ve hızlı bir şekilde mobil uygulamalardan gerçekleştirebilecek.

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları

Türkiye’nin en fazla kullanılan mobil operatör hatlarından birisi olan Türk Telekom her ay yeni internet kampanyaları ile birlikte karşımıza çıkıyor. Vatandaşlara en fazla bedava internet sağlayan Türk Telekom ile birlikte sizlerde yeni kampanyalardan faydalanabileceksiniz.

Türk Telekom bedava 30GB internet ile birlikte vatandaşlar farklı operatörlerden hatlarını taşıyarak Türk Telekom abonesi olarak bu kampanyadan faydalanabilecekler. Hattını taşıyan kullanıcılar ise BOLBOL yazıp 5555’e kısa mesaj gönderebilirler.

Türk Telekom’un bir diğer bedava internet kampanyası ise şüphesiz mobil uygulamayı indirerek farklı farklı hediyeleri kazanabilirler.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları 

Açıklanan verilere göre Turkcell’in ardından en fazla kullanılan ve tercih edilen mobil operatör olan Vodafone’da her geçen gün yeni bedava internet kampanyalarına devam ediyor.

Vodafone operatörüne hattını taşıyan vatandaşlar verilen 15GB internet kampanyasından faydalanabilecek. 15GB bedava interneti kullanıcılar 3 ay boyunca kullanabilecek. Bedava interneti kullanıcılar her ay 5GB olmak üzere 3 ayda alacak.

Vodafone kullanan operatör sahipleri faturalarını e-fatura olarak düzenlemeleri sonrasında hatlarında 1GB bedava internet tanımlandığını da görebilecekler.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Türkiye’de en fazla kullanılan ve sürekli olarak tercih edilen Turkcell operatöründe ek paket almaksızın bedava internet kampanyalarından hat sahipleri faydalanabilecek.

Turkcell Joker Kampanyası dahilinde vatandaşlar faturalı olmaları takdirinde, faturalarını bir üst kademeye çıkartarak sürpriz kampanyalardan faydalanabilecek. Faturalarını arttıran vatandaşlar ise sonrasında SMS kısmına “JOKER” yazarak göndermeleri yeterli olacak.

Turkcell hat sahipleri telefonlarına Fizy uygulamasını indirmeleri halinde 1GB bedava internetten faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.