1. HABERLER

  2. GSM

  3. Mobil Hatlardan Bedava İnternet Kampanyaları Başladı! Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları
Mobil Hatlardan Bedava İnternet Kampanyaları Başladı! Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları

Mobil Hatlardan Bedava İnternet Kampanyaları Başladı! Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları

Türkiyede yer alan en büyük mobil operatörler kampanyalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi firmalar Türkiye de önde gelen mobil operatörlerin başında gelmektedir. Sürekli olarak bedava internet kampanyalarında bulunan firmaların yeni kampanyaları ise belli oldu. İşte detaylar ve daha fazlası

A+A-

Vodafone, Türk Telekom ve Türkcell firmaları Kasım ayında da bedava internet kampanyalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Sizlerde abonesi olduğunuz mobil operatörlerin internet kampanyalarını araştırarak ve başvuruda bulunarak faydalanabilirsiniz. Bedava internetlerinizi ise mobil uygulama operatörlerlerinizden, SMS göndererek ve şubelerden öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası

Genç kitleyi yakalayabilmek adına sürekli olarak kampanyalar ve uygun fiyat politikası sunan Türk Telekom firması bedava internet kampanyası dahilinde 30 GB internet veriyor.

Türk Telekom hattına yeni geçen aboneler aşağıda yer alan SMS gönderimini gerçekleştirerek yüksek GB dolu interneti kazanabilir.

BOLBOL yazıp 5555’e SMS göndererek sizlerde Türk Telekom’dan 30 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone hattına sahip olan birçok kullanıcı özellikle bol internetlerden ve genç kitle odaklı olmasından dolayı tercih etmektedir. Türk Telekom firmasına oranla biraz daha yüksek çekim gücüne sahip olan Vodafone operatöründe hattını yeni taşıyanlar için çok yüksek internet hediyesi bulunmaktadır.

Vodafone mobil operatörüne yeni geçiş yapacak olan kullanıcılar 15 GB bedava internetten faydalanabilmektedir. 3 ay boyunca bu hediyelerini sürekli olarak alabilecekler.

Vodafone hattını faturalı hatta geçiren aboneler ise bu sayede 1 GB bedava internet hediyesi alabilecek.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyası

Türkiye de en büyük çekim gücüne sahip olan Turkcell, en fazla aboneye sahip olan mobil operatör firmasıdır. Yüksek paket fiyatlarına rağmen birçok kullanıcı yüksek çekim gücü ve hızlı internet sayesinde Turkcell operatörünü tercih etmektedir.

Turkcell operatörüne yeni geçiş yapacak ya da hat taşıma işlemi yapacak olan aboneler ilk ay 10GB bedava internet kazanabilmektedir. Turkcell özellikle her hafta Cuma günleri abonelerine Salla Kazan sayesinde de çeşitli hediyeler vermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.