1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Milyonlarca Vatandaşa Yılbaşı Şoku: 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanacak Mı? Görüşmeler Başladı!
Milyonlarca Vatandaşa Yılbaşı Şoku: 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanacak Mı? Görüşmeler Başladı!

Milyonlarca Vatandaşa Yılbaşı Şoku: 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanacak Mı? Görüşmeler Başladı!

Sağlık bakanlığı toplum bilimleri kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan yaptığı açıklama sırasında yıl başında dört günlük kısıtlamanın gelme ihtimallerini aktardı. 31 Aralık tarihinde başlayarak pazartesi gününe kadar dört günlük bir kısıtlama söz konusu olabilir. ‘’ şeklinde sözlerini dile getirdi.

A+A-

Sağlık bakanlığı toplum bilimleri kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan yaptığı açıklama sırasında yıl başında dört günlük kısıtlamanın gelme ihtimallerini aktardı.

Bir haber kanalına konuşan Sağlık bakanlığı toplum bilimleri kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan; 31 Aralık gününün Perşembe gününe denk gelmesine dikkatleri çekerken; ‘’ belki de 31 Aralık tarihinde başlayarak pazartesi gününe kadar dört günlük bir kısıtlama söz konusu olabilir. ‘’ şeklinde sözlerini dile getirdi.

Dört günlük kısıtlama gelebilir…

Sağlık bakanlığı toplum bilimleri kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan açıklaması sırasında; ‘’ Bu sayede yıl başını vesile ederek insanların hareket alanlarının biraz daha azalmasını sağlamış olurken dışarıda bir araya gelme durumları engellenmiş olur.

Ev içinde de buna paralel olarak yan yana gelmeler engellenebilir. Bilinen bir gerçektir ki Ramazan bayramında bu kısıtlama ile birçok sorunun önüne geçilmişti. Şimdi de dört günlük kısıtlama ile beraber yıl başında bir anda artması söz konusu olan enfeksiyon artışlarının biraz daha önüne geçilmiş olacaktır. ‘’ şeklinde açıklaması ile dikkatleri çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.