1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Milyonlarca Kişi Mucize Filminde İzlemişti! Oyuncu Seda Tosun’da Kedicik Çıktı!
Milyonlarca Kişi Mucize Filminde İzlemişti! Oyuncu Seda Tosun’da Kedicik Çıktı!

Milyonlarca Kişi Mucize Filminde İzlemişti! Oyuncu Seda Tosun’da Kedicik Çıktı!

Mucize filmi ile sinema perdesinde yer alan Seda Tosun’un seneler önce Adnan Oktar’ın programında yer aldığı öğrenildi. Çeşitli suçlardan yargılanan ve 150 ile 365 yıl arasında hapsi istenilen Adnan Oktar’ın programına konuk olduğu görüntülerde açıkça görüldü.

A+A-

Mucize filmi ile sinema perdesinde yer alan Seda Tosun’un seneler önce Adnan Oktar’ın programında yer aldığı öğrenildi.

Mucize filminin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstlenmişti. Bu filmde oynayan Seda Tosun oldukça ünlenmiş ve bir hayran kitlesi oluşmuştu. Seneler öncesinden görüntüleri ortaya çıkan oyuncu hayranlarını şaşırttı. Oyuncu, çeşitli suçlardan yargılanan ve 150 ile 365 yıl arasında hapsi istenilen Adnan Oktar’ın programına konuk olduğu görüntülerde açıkça görüldü.

Oyuncudan Gelecek Açıklama Merakla Bekleniyor

Sosyal medyada yer alan görüntüler kısa bir zaman içerisinde yayılmaya başlandı. Görüntünün yayılmasının ardından ise oyuncunun yapacağı açıklama büyük bir merakla bekleniyor.

02.jpg

Seda Tosun Kimdir?

Ünlü oyuncu 6 Nisan 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 178 santim boyuna sahip oyuncu, Mucize filmindeki rolüyle üne kavuşmuştur. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı Türk sinema tarihine damgasını vuran Mucize filmi Seda Tosun’un çıkış noktası olmuştur.

01.jpg

Seda Tosun, Aydın Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Oyunculuk eğitimini almış olan Tosun, profesyonel olarak yapmaya başlamıştır. İlk olarak Balayı isimli sinema filminde başrol olarak yer almış ve kendi hayran kitlesine kavuşmuştur.

2008 senesinde Miss Turkey yarışmasında finalistliğe kadar gelmiştir. Mucize filmine ise 3000 kişi arasından girmiş ve beğeni kazanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.