1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Milyonlarca Emekliye müjde 405 Lira Ek gelir!
Milyonlarca Emekliye müjde  405 Lira Ek gelir!

Milyonlarca Emekliye müjde 405 Lira Ek gelir!

Milyonlarca emekli vatandaş eğer talepler hayata geçerse emekliye 405 lira ek ödeme ile yeni bir ek ödemeye kavuşacak. Türkiye Emekliler Derneği tarafından dile getirilen talep eğer hayata geçerse eşi çalışmayan ve 2 çocuğu bulunan emekli vatandaşlar aylık olarak 405 lira ek ödemeye kavuşabilecekler.

A+A-

Milyonlarca emekli vatandaş eğer talepler hayata geçerse emekliye 405 lira ek ödeme ile yeni bir ek ödemeye kavuşacak. Bayram öncesi maaşları öne çekilen ve bayram ikramiyelerini önceden alan emekli vatandaşlara bir müjdeli haber daha geldi.

Türkiye Emekliler Derneği tarafından dile getirilen talep eğer hayata geçerse eşi çalışmayan ve 2 çocuğu bulunan emekli vatandaşlar aylık olarak 405 lira ek ödemeye kavuşabilecekler. İşte habere ilişkin olarak diğer detaylar..

Emeklilere Ek Ödeme Müjdesi

Korona virüs salgını ardından emekli vatandaşlara müjdeli haberler peş peşe gelirken bir müjdeli haber de emeklilere ek ödeme müjdesi oluyor. Ramazan Bayramı öncesinde Mayıs ayında alacakları maaşları erken bir tarihe çekildi. Bu konu dışında emeklileri sevindiren bir haber de ek ödeme müjdesi oldu.

Türkiye Emekliler Derneği’nin dile getirmiş olduğu bu talep kapsamında hayata geçmesi durumunda emekli vatandaşlar bir ek ödemeye daha kavuşabilecekler. Emekli olan vatandaşların çalışırken aldıkları aile yardımının emeklilik sürecinde de devam ettirilmesi isteniyor.

Memurlara ve işçilere ödenen aile yardımının emeklilik sürecinde de ödenmesi talebi eğer hayata geçerse emeklilere aylık 405 lira ek ödeme söz konusu olacak.

Söz konusu talebin hayata geçmesi mümkün olursa eğer aile yardımından tüm emekliler faydalanabilecekler. Böylelikle de eşi çalışmayan ve 6 yaş üzerinde 2 çocuğu olan emekli vatandaşlar aylık 405 lira ek ödemenin sahibi olacaklar.

Emeklilere Aile Yardımı Kararı

Türkiye Emekliler Derneği tarafından dile getirilmesi ardından emeklilere aile yardımı kararı büyük bir merakla bekleniyor. Emekli vatandaşlara 405 lira ek ödeme müjdesini verecek olan karar ise Kamu Personeli Dayanışma Kurulu tarafından gerçekleştirilecek olan toplantıda belirlenecek. Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün bu konu hakkında gereken açıklamayı yaparak talepte bulunmuştu.

Kazım Ergün çalışma hayatında verilen aile yardımının emeklilik döneminde kesilmesinin emekli maaşında ciddi bir gelir kaybına neden olduğunu dile getirmişti. Bunun beraberinde memur konfederasyonu da aynı talepte bulundu. Tüm gelişmeler ardından bütün ilgi yapılacak olan bu toplantıya kaydı. Bu toplantı sonucunda eğer olumlu karar çıkarsa emekliler aile yardımıyla ek ödemelerine kavuşacaklar.

www.nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İlgili Haberler