1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mikrofonun açık olduğunu unuttu ve AK Partili ismin sözleri şaşırttı! "Neyin, ne olacağı bilinmiyor"
Mikrofonun açık olduğunu unuttu ve AK Partili ismin sözleri şaşırttı! "Neyin, ne olacağı bilinmiyor"

Mikrofonun açık olduğunu unuttu ve AK Partili ismin sözleri şaşırttı! "Neyin, ne olacağı bilinmiyor"

Çorum Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında enteresan bir olay yaşandı. Toplantıda gerçekleşen oylama esnasında, AK Partili Meclis üyesi İsmail Bölükbaş mikrofonun açık olduğunu unutarak yanındaki kişiye "Kimse iş yapmayı istemiyor ki. Neyin, ne olacağı bilinmiyor ki. Ben devletten iş almam örneğin. Özel şahıstan bile iş alınmaz." dedi. Bölükbaş'ın sözlerine salonda bulunanlar da şahit oldu.

A+A-

Çorum Belediye Meclisi ocak ayı toplantısında enteresan bir olay meydana geldi. Toplantıda yapılan oylama sırasında, AK Partili Meclis üyesi İsmail Bölükbaş mikrofonun açık olduğunu unutarak yanındaki isme "Kimse iş yapmayı istemiyor ki. Neyin, ne olacağı bilinmiyor ki. Ben devletten iş almam örneğin. Özel şahıstan bile iş alınmaz." dedi. Bölükbaş'ın sözlerini salonda bulunanler de duydu.

Çorum Belediye Meclisi'nda üyelerin de katılımı ile ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya ise yapılan oylama sırasında AK Partili meclis üyesi İsmail Bölükbaş'ın sözleri damga vurdu.

"BEN DEVLETTEN İŞ ALMAM"

Mikrofonun açık olduğunu unutan Bölükbaşı, yanında oturan belediye meclisi üyesi Muhammed Murat Kılıçlı ile sohbet etti. Bölükbaşı, o anlarda Kılıçlı'ya "Şimdi şöyle bir şey var. Kimse iş yapmayı bir şey yapmayı istemiyor ki… Sen bu işin içindesin. Neyin ne olacağı bilinmiyor ki. Şimdi sen müteahhit olsan… Ben devletten iş almam örneğin. Özel şahıstan bile iş alınmaz." dedi.

GÜNDEM YARATTI

Durumun farkında olmayan Bölükbaşı'nın bu sözlerini salonda bulunan herkes duydu. Olayın yayılması ile beraber yaşanan enteresan durum sosyal ağlarda da gündeme oturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.