1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MHP Lideri Devlet Bahçeli Neden Hiç Evlenmediğini Açıkladı! Bahçeli Hakkında Merak Edilenler
MHP Lideri Devlet Bahçeli Neden Hiç Evlenmediğini Açıkladı! Bahçeli Hakkında Merak Edilenler

MHP Lideri Devlet Bahçeli Neden Hiç Evlenmediğini Açıkladı! Bahçeli Hakkında Merak Edilenler

Devlet Bahçeli, bugüne kadar neden evlenmediğini, kimle yaşadığınız açıkladı. Devlet Bahçeli kimdir? Devlet Bahçeli nereli? Devlet Bahçeli eğitim hayatı...

A+A-

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin neden evlenmediği merak ediliyor. Bu konuda Gazi Üniversitesi rektörlerinden Prof. Dr. Rıza Ayhan, çeşitli açıklamalarda bulundu. Ayhan, 1987'den itibaren Bahçeli için yapılan evlilik girişimlerinin bazı nedenler yüzünden sonuçsuz kaldığını ifade etti.  MHP lideri Devlet Bahçeli ve özel hayatı ile ilgili çeşitli bilgiler haberin devamında yer alıyor.

Devlet Bahçeli'nin özel hayatı ile ilgili bilgiler oldukça sınırlı. Hatta özel hayatına dair bilgilerin en az olduğu siyasi liderlerden bir tanesi. Bu nedenle pek çok kimse, Bahçeli'nin özel hayatı ile ilgili detaylı bilgilere sahip değil. Aile yaşamını içeren bilgiler oldukça sınırlı.

Fakat 1980 yılı öncesinde Ülkücü Hareket'in tanınmış simalarından birisi olan Oğuzhan Cengiz'in kaleme almış olduğu "Türkmen Beyi Devlet Bahçeli" isimli kitapta, Bahçeli'nin özel yaşantısına dair detaylı bilgiler bulunuyor. Kitapta, Bahçeli'nin hayatı en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor. Bu kitapta Devlet Bahçeli'nin evlilik meseleleri ilgili de çeşitli bilgiler bulunuyor. Bahçeli'nin evlilik konusundaki bazı düşüncelerinin bulunduğu kitap, MHP liderinin aile yaşantısına dair bilgiler nedeni ile önemli görülüyor.

Devlet Bahçeli'nin Kişisel Hayatı

Gazi Üniversitesi rektörlerinden Prof. Dr. Rıza Ayhan, Devlet Bahçeli'nin son derece yakışıklı ve titiz giyinen birisi olduğunu ifade ediyor. Bahçeli'nin evliliği konusunda da çeşitli ifadelerde bulunan Rıza Ayhan, MHP liderinin o zamanlar uzun süre çalıştığını ve başka şeylere vakit ayırmadığını ifade ediyor. Çok büyük bir gayret ile çalıştığı için Bahçeli'nin evliliğe fırsat bulamadığını belirten Rıza Ayhan, Bahçeli'nin özel hayatıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulunuyor.

1987'den Beri Devlet Bahçeli Evlilik Girişiminde

Ülkü Ocaklarının 12 Eylül öncesindeki genel başkanlarından biri olan Şefkat Çetin, Bahçeli'nin izdivaç girişimiyle ilgili oldukça ilginç sözler söylüyor. Devlet Bahçeli'nin izdivaç girişimlerinin her birinde olağanüstü olayların vuku bulduğunu belirten Şefkat Çetin, MHP liderinin annesinin evlilik girişimlerini pratiğe çevireceğini fakat bunu yapamadan vefat ettiğini sözlerine ekliyor.

Evlilik girişimlerinin bir diğerinde ise 1991 seçimlerinin devreye girdiğini ifade eden Çetin, 1987'den itibaren Bahçeli'nin her izdivaç girişimlerinde bir olay olduğunu belirtiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.