1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meteorolojiden uyarı geldi: Adeta felaket geliyor! Bazı illerde sağanak yağmur ve kar yağışı bekleniyor…
Meteorolojiden uyarı geldi: Adeta felaket geliyor! Bazı illerde sağanak yağmur ve kar yağışı bekleniyor…

Meteorolojiden uyarı geldi: Adeta felaket geliyor! Bazı illerde sağanak yağmur ve kar yağışı bekleniyor…

Kış mevsimi gelse bile adeta mevsim normallerinin üzerinde seyir eden sıcaklıklar hala düşmeye devam ediyor. Marmara kuzey ve batı kısımlarından Güney ve iç Ege, Batı Akdeniz yanı sıra orta ve doğu Karadeniz bölgeleri gibi yurdun belirli bölgelerinde gün içinde sağanak yağmur bekleniyor.

A+A-

Ardahan ve çevresinde ise kar ile karışık yağmurun yanı sıra sadece kar da tahmin ediliyor. Muğla’nın kıyı kesimleri ile beraber Antalya batı kısımlarında yağışların sağanak olması kuvvetli ihtimaller arasında.

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından gelen yeni hava durumu raporu yayına alındı. Sağanak yağış ile beraber kar tahminleri geliyor. Yetkili kesimlerden yağışların ilk olarak Muğla kıyı kesimlerinin yanı sıra Antalya barı kısımlarında kuvvetli bir şekilde olacağı açıklanıyor.

Ardahan ve çevresinde kar…

Meteoroloji genel müdürlüğü kapsamında gelen açıklamalara göre yarın ülkenin büyük bir bölümünde parçalı ve çok bulutlu hava haki m olacak. Marmara kuzey ve batı kısımlarında, güney ve iç Ege, Batı Akdeniz yanı sıra orta ve doğu Karadeniz bölgeleri gibi yurdun belirli bölgelerinde sağanak yağmur gözleniyor. Sinop, Artvin, Gaziantep, Kilis ve çevrelerini yanı sıra Hayat iç kesimlerinde de sağanak ön görülen durumlar arasında. Ardahan ve çevresinde ise kar ile beraber karışık yağmur beklenirken kar gelebileceği gözleniyor.

Muğla ve Antalya’da yağışlar etkili olacak

Yağışlar genel olarak Muğla kıyı kesimleri ile beraber Antalya batı kesimlerinde kuvvetli bir şekilde beklenmeye devam ediyor. Marmara ile Ege kıyılarında ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden olmak üzere kuvvetli bir şekilde 40 – 70 km / h olarak rüzgar esmesi de ön görülen adımlardan biri. Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz bölümlerinde ise fırtına olması beklentiler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.