1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meteoroloji’den Kritik Uyarı Geldi! Saat Verildi, Hazır Olun…  Kar ve Yağış Uyarısı Geldi! MGM O İlleri Tek Tek Uyardı... 25, 26 Kasım Hava Durumu
Meteoroloji’den Kritik Uyarı Geldi! Saat Verildi, Hazır Olun…  Kar ve Yağış Uyarısı Geldi! MGM O İlleri Tek Tek Uyardı... 25, 26 Kasım Hava Durumu

Meteoroloji’den Kritik Uyarı Geldi! Saat Verildi, Hazır Olun…  Kar ve Yağış Uyarısı Geldi! MGM O İlleri Tek Tek Uyardı... 25, 26 Kasım Hava Durumu

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından gelen açıklamalara göre Karadeniz kıyılarının yanı sıra Güneydoğu Anadolu güneyi ile beraber Marmara bölgesinin bazı kesimlerinde sağanak yağışlar meydana gelecek. Artvin, Hakkari ve Ardahan çevrelerinde kar ile beraber karışık yağmurun yanı sıra Ege Denizi genelinde fırtınalar ön görülmeye devam ediyor.

A+A-

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından gelen açıklamalara göre Karadeniz kıyılarının yanı sıra Güneydoğu Anadolu güneyi ile beraber Marmara bölgesinin bazı kesimlerinde sağanak yağışlar meydana gelecek.

Artvin iç kesimleri ile beraber Hakkari ve Ardahan çevrelerine bakılacak olduğu zaman kar ile beraber karışık yağmurun yanı sıra Ege Denizi genelinde fırtınalar ön görülmeye devam ediyor.

Meteoroloji genel müdürlüğü gelen açıklamalar ile beraber gün içerisinde ülke genelini kuzey kesimleri ile beraber Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin genelinde hava parçalı bulutlu olurken yer yer çok bulutlu olması ön görülüyor.

Karadeniz kıyılarının yanı sıra Güneydoğu Anadolu bölgesinin güney kesimleri, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir ilçelerine ek olarak İstanbul’da Anadolu yakası, Artvin ve Şırnak çevrelerinde de yer yer hafif yağmurlar görülürken belirli noktalarda sağanak yağmur olması bekleniyor.

Ardahan ve Hakkari sınırlarında kar kendini gösterecek…

Artvin iç kesimlerinin yanı sıra Ardahan ve Hakkari çevrelerinde de kar ile karışık yağmur ve kar meydana gelecek. Diğer geri kalan yerlerde hava az bulutlu olurken açık devam etmesi de beklenen durumlar arasında. Sabah ve gece saatleri incelenecek olduğu zaman Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve batı Karadeniz iç kesimlerinde yer yer de olsa pus ve sis olması tahminler arasında.

Kıyı kesimler dikkat! Fırtına gelebilir.

Rüzgarın genel olarak Marmara bölgesinin güneyinin yanı sıra Kuzey Ege kıyıları ve Batı Akdeniz bölgesinin iç kesimlerine ek olarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerinde yer yer de olsa kısa süreli olarak fırtına gelmesi bekleniyor. Ege denizinde gözlenecek olan fırtına Marmara bölgesinde fırtınamsı rüzgar olması bekleniyor. Hava durumları bir anda düşmeye başlarken Meteoroloji genel müdürlüğü insanları kış yüzünü  göstermeye başladı diye uyarmaya devam ediyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 13°C
Yağışlı ve çok bulutlu

ANKARA °C, 9°C
Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İZMİR °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK °C, 12°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

TRABZON °C, 13°C
Çok bulutlu ve yağmurlu

ERZURUM °C, 5°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu

DİYARBAKIR °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu

HATAY °C, 18°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 4°C

Parçalı ve Az Bulutlu

KARS °C, 1°C

Parçalı ve Az Bulutlu
02-107.jpg

12-011.jpg13-002.jpg

03-051.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.