1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meteoroloji'den Kritik Uyarı Az Önce Geldi! Kuvvetli Olacak, Saat Verildi, Felaket Bekleniyor...
Meteoroloji'den Kritik Uyarı Az Önce Geldi! Kuvvetli Olacak, Saat Verildi, Felaket Bekleniyor...

Meteoroloji'den Kritik Uyarı Az Önce Geldi! Kuvvetli Olacak, Saat Verildi, Felaket Bekleniyor...

Meteoroloji son dakika açıklamaları ile dikkatleri çekiyor. Bu hafta sonu genel anlamda Marmara ve Karadeniz bölgeleri içerisinde sağanak yağışlar meydana gelecek. Kuzey ve iç kesimleri sırasında 2 ve 4 derece arasında düşüşler meydana gelebileceği gibi İstanbul dahil birçok ilde de sel, su baskınları ya da yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklar da meydana gelebilecek.

A+A-

Meteoroloji son dakika açıklamaları ile dikkatleri çekiyor. Bu hafta sonu genel anlamda Marmara ve Karadeniz bölgeleri içerisinde sağanak yağışlar meydana gelecek. Kuzey ve iç kesimleri sırasında 2 ve 4 derece arasında düşüşler meydana gelebileceği gibi İstanbul dahil birçok ilde de sel, su baskınları ya da yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklar da meydana gelebilecek. İşte Meteoroloji genel müdürlük kısmından hava olayları için son dakika haberleri…

İstanbul başta yer almak üzere gün içinde yarısını kaplayan yağışlı hava etkisini göstermeye devam edecek. Sabah saatlerinde meydana gelen ve Karadeniz doğu kısımlarında kuvvetli bir şekilde gözlenen yağmur sıcaklıkların da bir hayli düşmesine neden oldu.

Meteoroloji İstanbul dahil birçok ilde kuvvetli yağış uyarısı…

Geçtiğimiz günler içerisinde Marmara Bölgesi doğu kısımlarının büyük bir kısmını etkisi altına alan yağış gün içinde etkisini göstermeye devam ederken yarın da bu şekilde devam edecek. Meteoroloji taraflarından gelen açıklamalara göre sıcaklıklar yurdun özellik ile kuzey ve iç kesimlerinde ortalama olarak 4 dereceye kadar düşüşleri ile dikkatleri çekecek.

Kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olun

Meteoroloji genel müdürlüğünden gelen son dakika değerlendirmelerine göre İstanbul başta olmak üzere Marmara ve Karadeniz bölgelerinde; Çankırı, Yozgat, Sivas, Tunceli, Erzurum, Erzincan, Bingöl ve Ardahan olmak üzere birçok ilde yağışlar ve parçalı bulutlar meydana gelecek. Yağışların genel olarak İstanbul kuzey doğu kısımlarında etkisini göstereceği gibi Kocaeli, Sakarya kıyı kesimlerinde de Batı Karadeniz kısımlarında da Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde de kendini belli edecek. Akşam saatleri geldiği zaman Ordu ve Giresun çevrelerinde de kuvvetli yağışlar meydana gelecek.

-363.jpg00-163.jpg000-055.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.