1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meteorolojiden Kritik Son Dakika Uyarısı! Saat verildi hazır olun...
Meteorolojiden Kritik Son Dakika Uyarısı! Saat verildi hazır olun...

Meteorolojiden Kritik Son Dakika Uyarısı! Saat verildi hazır olun...

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz’in kıyı kesimi ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çorum Karabük ve Amasya çevreleri ile Bursa'nın kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A+A-

İstanbul'da kar yağışının ne kadar süreceği merak ediliyordu. Kar yağışı sonrası Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı yapıldı. Meteoroloji saat vererek duyurdu.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz’in kıyı kesimi ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Karabük, Çorum ve Amasya çevreleri ile Bursa'nın kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Trakya kesimi ve bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile beraber pus, yer yer sis bekleniyor.

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, “Rüzgarın kuzeye dönmesiyle Bugün İstanbul’un kuzey ilçelerinde hafif kar yağışı görülecek. Hava soğuk. Yarın Rüzgar güneyli yönlere dönecek yarından sonra batıdan başlayarak hava ısınacak. Yağış 4-5 gün yok” dedi.

EDİRNE °C, 4°C Parçalı ve çok bulutlu,

İSTANBUL °C 4°C, Parçalı ve çok bulutlu, hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı,

KIRKLARELİ °C 2°C Parçalı ve çok bulutlu,

KOCAELİ °C, 5°C Parçalı ve çok bulutlu, hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.