1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meteorolojiden Gelen Son Dakika Uyarısı: Kar ve Fırtına Geliyor! Tehlikeli Bölgeler Belli Oldu…
Meteorolojiden Gelen Son Dakika Uyarısı: Kar ve Fırtına Geliyor! Tehlikeli Bölgeler Belli Oldu…

Meteorolojiden Gelen Son Dakika Uyarısı: Kar ve Fırtına Geliyor! Tehlikeli Bölgeler Belli Oldu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Artvin, İstanbul, Ardahan, Hakkari, Sakarya, Kocaeli, Balokesir ve Yalova'da yaşayan kişileri uyardı. Bazı bölgeler için kar yağışı uyarısı yapıldı, bazı bölgeler içinse fırtına ve sağanak yapış uyarısı yapıldı.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasına göre bazı illerde kar yağışı bazı illerde de fırtına ve sağanak yapış bekleniyor. Gelen bilgilere göre Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri'nde, Türkiye'nin kuzey kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Yalova, Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Sakarya, İstanbul'un Anadolu Yakası, Şırnak ve Artvin çevrelerinde hafif ve sağanak yağmur bekleniyor.

Bölgeler belli oldu!

Hakkari, Artvin'in iç kesimleri, Ardahan çevrelerinde de karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Diğer yerlerde ise hava az bulutlu ve açık olacak. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Marmara, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'da sis ve yer yer pus ön görülüyor.

Marmara'nın güneyinde ve Kuzey Ege kıyıları ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden güçlü rüzgar ve yer yer kısa süreli fırtına beklentisi bulunuyor. Marmara Denizi'nde fırtınamsı rüzgar ve Ege Denizi'nde fırtına bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.