1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meteoroloji genel müdürlüğü uyardı! Saat verildi hazır olun!
Meteoroloji genel müdürlüğü uyardı! Saat verildi hazır olun!

Meteoroloji genel müdürlüğü uyardı! Saat verildi hazır olun!

Meteoroloji genel müdürlüğünden gelen son hava tahmin raporlarının yayına alınmasının ardından adeta Salı günü ülkenin birçok noktasında dikkatleri çekti. Tedbirlerin bu gün içerisinde üst düzeylerde alınması gerektiğine dair uyarılarda bulundu.

A+A-

Meteoroloji genel müdürlüğünden gelen son hava tahmin raporlarına göre Salı günü içerisinde orta kesimler ile beraber kuzeydoğunun haricinde kalan kısımlarda ülkenin genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin dışında bir şekilde devam edecek.

Doğu Akdeniz kıyı kesimleri, Marmara bölgesi, Kıyı Ege kesimlerinde hafif bir şekilde, Karadeniz bölgesinin kıyı ve orta kesimlerinde kuvvetli bir şekilde don olayları meydana gelecek. Tarımsal faaliyetlerin yer aldığı bölgelerde pazartesi günü içerisinde donlar meydana gelebilecek olmasından dolayı vatandaşların tedbirleri elden bırakmaması gerekiyor.

Haftalık hava durumunda son dakika…

Meteoroloji genel müdürlüğünden gelen açıklamalara bakılacak olursa 21 ve 27 Şubat tarihleri arasında gelen hava durumları sıcaklığın bazı bölgelerde artış gösterebileceğine işaret ederken doğru ve batı bölgelerinde mevsim normallerine göre devam edecek.

Kuzey, iç ve doğu kesimlerine bakılacak olduğu zaman hava sıcaklıkları mevsim normallerinin bir hayli altında bir şekilde devam ederken Salı günü itibari ile kuzey doğu bölgesinin haricinde kalan yerlerde sıcaklık mevsim normallerinde devam edecek.

Hava sıcaklıkları bir hayli artış göstermeye devam ederken, kuzey, iç ve doğu kesimler bu günlerde mevsim normallerinin bir süre daha altında devam edecek. Salı gününden itibaren bakılacak olduğu zaman kuzey doğu bölgesi hariç genel olarak tüm bölgelerin mevsim normallerine göre seyir göstermesi mümkün olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.