1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Mega İndirim: Tuvalet Kağıdı Stoklama Çılgınlığı Başladı! O Markette 24 TL'ye Satılacak Fırsatı Kaçırmayın!
Mega İndirim: Tuvalet Kağıdı Stoklama Çılgınlığı Başladı! O Markette 24 TL'ye Satılacak Fırsatı Kaçırmayın!

Mega İndirim: Tuvalet Kağıdı Stoklama Çılgınlığı Başladı! O Markette 24 TL'ye Satılacak Fırsatı Kaçırmayın!

Tuvalet kağıdı krizi giderek tırmanıyor ve fiyatlar uçuyor! O market, tuvalet kağıdı indirimlerinde kral olduğunu kanıtladı ve herkesi şaşkına çevirdi! Artık 24 TL'ye tuvalet kağıdı alabileceksiniz, ancak stoklar sınırlı! Fırsatı kaçırmayın ve paket paket alın!

A+A-

COVID-19 pandemisi ile birlikte dünya genelindeki tüketiciler evlerinde daha fazla zaman geçirdi ve bu da temel hijyen malzemelerine olan talebi arttırdı. Bu süreçte tuvalet kağıdı gibi birçok üründe arz sorunları ortaya çıktı ve bunun sonucunda fiyatlar yükseldi.

Günlük hayatta ihtiyacımız olan ürünlerin artan fiyatları, özellikle asgari ücretli vatandaşların belini büktü. Bu nedenle, vatandaşlar market market gezip, aktüel katalogları takip ederek en uygun fiyatlı ürünleri satın almak için uğraşıyorlar. Tuvalet kağıdı da fiyat artışı durdurulamayan ürünlerden biri haline geldi.

Ancak iyi haber Migros'tan geldi: Tuvalet kağıdı fiyatlarında büyük bir indirim yaparak tüketicilere rahat bir nefes aldırdı. Migros'un bu hamlesiyle birlikte, vatandaşlar temel bir ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayabilecekler.

TUVALET KAĞIDI MİGROS MARKETTE 24 TL'YE SATILACAK

Migros market, tuvalet kağıdı alışverişlerinde fark yaratmaya devam ediyor. Selpak deluxe pamuk katkılı tuvalet kağıdı, sadece 24.90 TL fiyatla Migros mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

2-173.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.