1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Masterchef 2021 Neden Yayınlanmadı! Sebebi Belli Oldu! Milyonlar Şok Oldu!
Masterchef 2021 Neden Yayınlanmadı! Sebebi Belli Oldu! Milyonlar Şok Oldu!

Masterchef 2021 Neden Yayınlanmadı! Sebebi Belli Oldu! Milyonlar Şok Oldu!

MasterChef lezzet yarışması haftanın 5 günü TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Fakat iki gündür yayınlanmıyor. İzleyiciler merak içerisinde kaldı. Peki, MasterChef sonlandı mıi? Mehmet şef MasterChef’ten ayrıldı mı? Gibi birçok soru merak ediliyor.

A+A-

MasterChef Mehmet şef yarışmadan ayrıldı mı merak konusu oldu. MasterChef 2021 Survivor’ın bitmesinin ardından izleyicisine “merhaba” dedi. Yarışmacılar hazırladıkları yemekleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın oylamasına sunuyor ardından bir sonraki tura geçme şansını yakalıyor. Önce önlük sahibi olmaya çalışan yarışmacılar şu an için 3’lü yarışarak büyük finale kalabilmek için mücadele gösteriyor. Ancak iki gündür MasterChef yayınlanmıyor. Milyonlar merak içerisinde kaldı. Peki, MasterChef bitti mi? Mehmet şef MasterChef’ten ayrıldı mı? MasterChef neden yok? MasterChef yarışmasından Mehmet şef ayrıldı mı? Gibi merak ettiğiniz tüm bu soruların yanıtı haberimizde yer almakta. 

İki gündür MasterChef 2021 TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmuyor. MasterChef’in ekranlara gelmemesi ile alakalı ortaya yeni bir iddia atıldı. Bu iddia ise Mehmet şefin yarışmadan ayrılması. Bu haber sonrası izleyiciler çılgına döndü. Milyonlar merak içerisinde kaldı. Mehmet şefin yarışmadan ayrılmasında Acun Ilıcalı'nın etkisinin olduğu söyleniyor.

MasterChef 2021’de bu sezon istenen reytingin elde edilmediği söyleniyor. Bu yüzden Acun Ilıcalı’nın jüri üyelerine baskı yapmış olduğu söyleniyor. Birkaç gündür yarışmanın ekranlarda olmaması da kafalarda soru işareti bıraktı. MasterChef bitti mi, Mehmet şef yarışmadan ayrıldı mı herkes merak ediyor. Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu TV8 kanalından konu hakkında açıklama geldi ve…

Kurban Bayramı dolayısı ile MasterChef ekranlarda yer almıyor. Bayram sonrası yarışma kaldığı yerden devam edecek. MasterChef Mehmet şefin programdan ayrılacağı ile alakalı herhangi bir açıklama yok. Ancak sosyal ağlarda Mehmet Şef'in geri dönmeyeceği yorumları yapılıyor. Fotoğrafta gördüğünüz üçlü dağılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.