1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Masterchef 2020 haftanın son takım oyununda neler oldu? Hangi takım kazandı? Potaya giren son iki kişi kim oldu?
Masterchef 2020 haftanın son takım oyununda neler oldu? Hangi takım kazandı? Potaya giren son iki kişi kim oldu?

Masterchef 2020 haftanın son takım oyununda neler oldu? Hangi takım kazandı? Potaya giren son iki kişi kim oldu?

Masterchef 2020; 24 ekim akşamı son takım oyunu ve son dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. TV8 ekranlarının en sevilen programlarından bir tanesi olan Masterchef’te son oyunu kim kazandı ve kimler potaya gitti büyük bir merakla araştırılmaya devam ediyor.

A+A-

84. bölümü ile ekranlara gelen programda bugün tansiyonlar yüksek. Son potaya gidecek eleme adaylarının bu oyundan sonra belli olacak olması adeta heyecan dolu anları beraberinde getirdi.

Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya mücadele sırasında ara sıra tansiyonlar yükselse bile her iki takım da takım oyununu kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bugün günlerden İzmit oldu ve yarışmacılar İzmit’e giderek, buranın özel yemeklerini hazırladılar.

Masterchef son bölümde neler olmuştu?

TV8 ekranlarının sevilen programı Masterchef; 22 ekim 2020 tarihinde ekranlara geldi. Şefler yarışmacılardan çay saati için birçok ürün yapmalarını istediler. Fakat oyun ortasında çok farklı bir durum oldu. Oyunun ilk 15. dakikası geçtikten sonra takımların tezgah değiştirmesi istendi. Herkes yaptığı her şeyi yarım bıraktı ve karşı tarafa teslim ettiler. Her ne kadar karşılıklı tezgah değişikliği olsa bile takım oyununu mavi takım 4 – 3 olarak kazandı ve haftanın kazanan takımı şu anlık 2 – 0 durum ile öne geçirdiler.

Kırmızı takım takım oyununu kayıp ettikten sonra yeni bir dokunulmazlık oyununa girdiler. Takım oyununda dokunulmazlığı kazanan kişi Ebru oldu. Potaya giren isimler ise Tanya ve Emir oldu.

Bugün günlerden Kore yemekleri...

Masterchef 2020 yarışmacılar bugün İzmit’te Koreli tadım ekibi için yemek hazırladılar. İzmit’e giden takım biri birinden farklı yemekler hazırlayarak tüm misafirleri memnun etmek ve son takım oyununu kazanmak için çok emek verdiler.

Oyuna başlamadan önce Eray içindeki yaramaz çocuğun önüne yine geçemedi. Berker’in hem potada olması hem de Sakarya’lı olduğu için İzmit’e yakın olmasından dolayı bir araba ayarlayalım ve eve gönderelim diye karşı takıma bulaşmadan duramadı. Ayyüce yemek yaparken aklına gelen şeyin başına gelmesinden dolayı yakınırken; Ebru da en azından gurur sayılarını alabilmek için bugün ellerinden gelen her şeyi yapmaları gerektiğine inanıyordu. Özgül karşı takımın kendilerine karşı olan hareketlerinden rahatsız olarak bugün kazanmak için dişini tırnağına taktı ve başka bir çareleri olmadığına inandı.

Barbaros kazanacaklarına emin bir şekilde hareket ederken kırmızı takımdaki herkesin siyah önlük giyeceğine ve içlerinden en kötü olanın elemede evine gidecek olduğu karşısında laflarını geri çekmedi. Her iki takım da yemekleri çok geç ortaya çıkarmaya başlarken Mehmet şef her defasında uyarmak zorunda kaldı. Özgül yaptığı hamurların dağılmasından dolayı çok şikayetçi olurken yemeğini tamamlamadan dağılmasına engel olmak için Berker’e teslim ediyor.

Furkan ve Eray arasında tepsi yemeği değil tartışması!

 Bugün ocakların yetersiz olması herkesin zorluk çekmesine neden oldu. Yeteri kadar verilmeyen ocak ve her şeyin ocak üzerinde olması Furkan ve Eray arasında tartışmalara neden oldu. Eray yemeğin fırında yapılmasını istese bile yemeğin aslının ocakta olması Furkan’ı gerdi. Eğer ocak açılmazsa yemek de çıkmaz diye sert çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.