1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Manisa’nın Kula ilçesinde annesini bıçaklayan gençten kan donduran itiraf
Manisa’nın Kula ilçesinde annesini bıçaklayan gençten kan donduran itiraf

Manisa’nın Kula ilçesinde annesini bıçaklayan gençten kan donduran itiraf

Manisa’nın Kula ilçesinde annesini tam 15 yerinden bıçaklayarak yaralayan gencin verdiği ifade herkesin kanının donmasına neden oldu.

A+A-

Uzun bir süredir ailesinden ayrı yaşayan 18 yaşında ki Kaan A. , dün saat 20.00 sularında annesi 53 yaşında ki Ümmühan A.’nın Seyitali Mahallesi Kula Eski Sanayi Sitesi yakınındaki evininin önüne geliyor. Polis ekipleri tarafından tutulan tutanak bilgilerine göre cani evlat Kaan A., annesini cep telefonuyla arayıp aşağıya inmesini istediği bilgisine ulaşıldı.

Dışarı çıkan anne, hiç beklenmedik ve nedeni henüz tespit edilemeyen bir sebeple oğlunun bıçaklı saldırısına uğruyor.Vücudunun çeşitli yerlerinden toplam 15 bıçak darbesi alan Ümmühan A. kanlar içinde yerde kalırken, cani evlat olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor. Aldığı 15 bıçak darbesi ile kanlar içerisinde Ümmühan A.’nın yardımına koşan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk ediliyor.

Cani Evlat Tutuklandı

Yaşanan bu kan dondurucu olay bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından an ve an görüntüleniyor.Annesini 15 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Kaan A., kısa süre sonra Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oluyor. Kaan A., polisteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi ifade edildi.

Kula Adliyesi'nde yaklaşık 3 saat süren mahkeme sonucunda zanlı tutuklanarak Salihli Kapalı Cezaevine gönderildi. Caninin ifadesinde annesini korkutmak için bıçakladığını itiraf etmesi ise herkesin kanının donmasına neden oluyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.