1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Manisa'da Cani Koca Cezaevine Gönderildi
Manisa'da Cani Koca Cezaevine Gönderildi

Manisa'da Cani Koca Cezaevine Gönderildi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde cezaevinden izinli olarak çıkıp daha sonra 7 yıllık eşini 24 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan şahıs yakalanarak tekrar cezaevine gönderildi.

A+A-

Gün geçmiyor ki kadınlara yönelik yeni bir şiddet haberi gelmiyor. Bunun en son örneğinde ise Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, cezaevinden izinli olarak çıkan ve daha sonra gittiği evinde tartıştığı 7 yıllık eşi 24 yaşında ki Gülten K.’yi, 24 yerinden bıçakla yaralayan 30 yaşında ki Abdürrahim K.  yakalanarak jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı daha sonra tekrar tutuklanarak Manisa Kaplı Cezaevine gönderildi.

Talihsiz Kadının Durumu İyiye Gidiyor

Aldığı 24 bıçak darbesine rağmen yaşama tutunmaya devam eden ve kaldırıldığı hastanede tedavisi süren Gülten K.’nin durumunun giderek daha iyiye gittiği belirtiliyor. Yoğun bakım ünitesinden cerrahi servisine alınan talihsiz kadının bir süre daha tedavisine devam edeceği açıklandı. Talihsiz kadının tam olarak hayati tehlikesi geçmese de büyük oranda durumunun iyiye gittiği belirtiliyor.

Talihsiz kadın ise 7 yıldır evli olduğu eşi ile yaklaşık 4 yıldır ayrı yaşadığı belirtildi. Gülten K. defalarca eşinden ayrılmak istese de şimdiye kadar bunun başaramadığı ifade ediliyor. Eşinin çalışmasını istemeyen ve uyuşturucu bağımlısı olan cani koca aralarında çıkan tartışma sonrasında eşini 24 yerinden bıçaklayarak kaçmıştı. Olaydan 2 saat sonra yakalanan şahıs tekrar bu kez kapalı cezaevine yollandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.