
Manisa’da akıl almaz dede torun vakası! 13 yaşındaki torununa istismarı kan dondurdu…
Manisa Turgutlu sınırlarında ikamet eden Özlem Onarancan; bundan iki yıl önce daha ortaokula giden kızının çok durgun bir hale geçmesinin ardından kızını psikoloğa götürdü. L.N.T. ismindeki daha küçücük çocuk psikolog ve annesine Kenan Onarancan ismindeki dedesinin defalarca cinsel saldırıda bulunmuş olduğunu anlattı.
Daha 13 yaşındaki torununa karşı defalarca cinsel saldırı uygulayan dede Kenan Onarancan çıkarıldığı mahkeme sırasında kendisine 16 yıl 8 ay ceza verildi.
Manisa Turgutlu sınırlarında ikamet eden Özlem Onarancan; bundan iki yıl önce daha ortaokula giden kızının çok durgun bir hale geçmesinin ardından kızını psikoloğa götürdü. L.N.T. ismindeki daha küçücük çocuk psikolog ve annesine Kenan Onarancan ismindeki dedesinin defalarca cinsel saldırıda bulunmuş olduğunu anlattı.
Kızı babasından şikayetçi oldu…
Özlem Onarancan kızının bir an önce psikolojik desteğinin tamamlanmasını beklerken bir yandan da babasından savcılığa giderek şikayetçi oldu. Torununa karşı defalarca zincirleme taciz uygulamasından dolayı dede Kenan Onarancan cinsel istismarsa bulunmasının gerekçesi ile Turgutlu birinci ağır ceza mahkemesi tarafından davası açıldı.
İddiaları yalanladı…
Sözde dede Kenan Onarancan daha 13 yaşında olan torununun yapmış olduğu suçlamaların tamamını inkar etti. Cinsel duygularım karşısında kendimi tatmin etmek için asla torunuma karşı bu tarz bir eylemim olmadı. Asla bu denilen şeyleri kabul etmem söz konusu bile değil. Bu olaylar daha meydana gelmeden altı ay önce kızımın evine yakın olan adresimden daha uzak bir yere taşındım. Bundan dolayı da torunumun tüm düzeni bir anda alt üst oldu. Yaşadığı psikolojik bunalımlardan dolayı bana böyle bir iftira atmış olduğuna inanıyorum sözleri ile dikkatleri çekti.
16 yıl 8 ay hapis…
Davanın kararı için son duruşma geçtiğimiz gün meydana geldi. Duruşmada Onarancan ve avukatı ile beraber müşteki vekilleri katılım sağladı. Mahkeme heyeti tarafından sözde dede Kenan Onarancan için torununa karşı yapmış olduğu eylemden dolayı 16 yıl 8 ay hapis cezası verilmesi söz konusu oldu.
HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.