1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kritik uyarı geldi! Meteoroloji önümüzdeki çok kuvvetli gelecek
Kritik uyarı geldi! Meteoroloji önümüzdeki çok kuvvetli gelecek

Kritik uyarı geldi! Meteoroloji önümüzdeki çok kuvvetli gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen hava durumu raporları oluyor. Vatandaşlar "Bugün hava nasıl olacak?" sorusuna yanıt ararken MGM önümüzdeki hafta için son dakika uyarısında bulundu.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM güncel olarak hava durumu raporunu her gün yayınlıyor. İstanbul'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava durumunda sonra yağışlı hava beklenirken, ülke genelinde hava durumunun nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki hafta için son dakika hava durumu uyarılarında bulunurken vatandaşlar internet üzerinden "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını arıyor. Ülkemizin iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu olurken Marmara, Ege gibi bölgelerde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Buna göre; MGM son dakika hava durumu raporuna haberimizin içerisinden ulaşabilir, gerekli önlemleri alabilirsiniz.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA UYARDI!

Güncel olarak merak edilip araştırılan konular arasında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen hava durumu raporları oluyor. Vatandaşlar "Bugün hava nasıl olacak?" sorusuna yanıt ararken MGM önümüzdeki hafta için son dakika uyarısında bulundu. Bugün ülkemizde iç ve batı kesimlerde parçalı bulutlu hava hakimken, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir çevrelerinden yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Ege'de kuvvetli olması beklenirken İç Anadolu'nun güney kesimlerinde rüzgar etkisi büyük olmaktadır. Önümüzdeki hafta ülkemizin doğu kesimlerinde sert bir hava hakimken özellikle 7 Mart tarihi için belli bölgelerde kar yağışı ve sağanak bekleniyor. Buna göre; bugün hava nasıl olacak?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.