1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kreşte resmen skandal yaşandı! Dikkatli anne, oyuncağa ses kayıt cihazı yerleştirdi ve olanlar oldu…
Kreşte resmen skandal yaşandı! Dikkatli anne, oyuncağa ses kayıt cihazı yerleştirdi ve olanlar oldu…

Kreşte resmen skandal yaşandı! Dikkatli anne, oyuncağa ses kayıt cihazı yerleştirdi ve olanlar oldu…

Mersinde yaşanan olaygenç bir annenin 2 yaşındaki çocuğunu kreşe göndermesiyle başladı. Kızının şiddet gördüğünü düşünen anne oyuncağın içerisine ses kayıt cihazı yerleştirdi. Ses kayıt cihazı ile birlikte kreşteki sır ortaya çıktı. Kreşin kapanmasına karar verildi.

A+A-

Mersin ilinin Yenişehir ilçesinde bir kadın kızını kreşe yazdırdı. Ancak anne kızının davranışlarında farklılıklar gözlemlendi ve kreşteki çalışanlarla iletişime geçti. 2 yaşındaki İ.D. Kreşe yazıldıktan sonra farklı davranmaya başladı ve anne kreşin kamerasını izlemek istedi. Kreş yönetimi izlemeye izin vermeyince anne, kızının oyuncağına bir ses kayıt cihazı yerleştirdi. 22 Ocak’ta gerçekleşen olay sonrasında anne, ses kayıtlarını diğer velilere de dinletti. Bütün veliler 29 Ocak’ta Kreşi şikayet etti. Suç duyurusunda bulunulduktan birkaç gün sonra kreş kapatıldı.

Kayıtları İzlemeyen Veli Kuşkulandı

Anne, kızının bir buçuk senedir aynı kreşe gittiğini ifade etti. İfadesinde kızının uzun süredir bazı çizik ve morluklarla eve geldiğini, ancak oyunda olduğunu söylediğini ekledi. İfadeye göre küçük kız oyuncaklarını atmaya ve sinirli davranmaya başladı. Bunun üzerine anneşüphelendi ve kamera kayıtlarını izlemek istedi. Anne kayıtları izlemesine izin verilmeyince kreşten şüphelendi.

Ses Kayıtları Her Şeyi Ortaya Çıkardı

Görüntüleri izlemesine izin verilmeyen anne kızının oyuncağı içerisine ses kayıt cihazı yerleştirdi. Ses kayıt cihazından kızına küfredildiğini ve kızının ağladığını duyduğunu açıkladı. Annenin açıklamalarına göre kreş müdürü de küfür ederek çocuklara şiddet gösteriyordu. Ses kayıtlarını dinleyen anne derhal avukata giderek suç duyurusunda bulundu. Kreşin kapatılmasının ardından, kreşe çalışan kişiler hakkında da dava açıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.