1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Köy Yerinde 8 Çocuğa Akılalmaz İstismar! Köy Halkının Yokluğunu Fırsat Bilen Sapık, 8 Çocuğa Cinsel Organını Çekip İstismarda Bulundu!
Köy Yerinde 8 Çocuğa Akılalmaz İstismar! Köy Halkının Yokluğunu Fırsat Bilen Sapık, 8 Çocuğa Cinsel Organını Çekip İstismarda Bulundu!

Köy Yerinde 8 Çocuğa Akılalmaz İstismar! Köy Halkının Yokluğunu Fırsat Bilen Sapık, 8 Çocuğa Cinsel Organını Çekip İstismarda Bulundu!

4 çocuk babası şahıs, köy halkının hasat için tarlalara gittiği günü kendisi için fırsata çevirdi Sokakta oynayan 7 kız 1 erkek olmak üzere 8 çocuğu evine götürdü. Burada çocukların cinsel organlarının fotoğrafını çekerek onlara cinsel istismarda bulunan sapık; çocuklar yaşanan durumu ailelerine anlatması karşısında tutuklanarak ceza evine gönderildi.

A+A-

Akıl almaz bir olay bu sefer de Isparta’da meydana geldi. 4 çocuk babası şahıs, köy halkının hasat için tarlalara gittiği günü kendisi için fırsata çevirdi.

Sokakta oynayan 7 kız 1 erkek olmak üzere 8 çocuğu evine götürdü. Burada çocukların cinsel organlarının fotoğrafını çekerek onlara cinsel istismarda bulunan sapık; çocuklar yaşanan durumu ailelerine anlatması karşısında tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Celepteş köyünde meydana gelen akıl almaz olayı gerçekleştiren sapık 4 çocuk sahibi Ahmet Ş., köy halkı kayısı hasadı için tarlalara gittiği günü fırsata çevirdi. Sokakta bulunan 7si kız 1i erkek olmak üzere 8 çocuğu alarak evine götürdü ve onlara cinsel içerikli videolar izlettiği ortaya çıktı. Bununla da sınırlı kalmayan sapık çocukların iç çamaşırlarını çıkardı ve cinsel organlarının da fotoğrafını çekti.

Çocuklar yaşadıkları korku dolu anları ailelerine anlattı

Ahmet Ş tarafından cinsel istismara maruz kalan çocuklardan bir kısmı durumu ailelerine anlatırken bir kısmı anlatamadı. Olayı öğrenen anne ve babalar şok geçirmelerinin ardından anında jandarmaya giderek şahıstan şikayetçi oldular. EK ve CY ailelerinin şikayetinin ardından göz altına alınan sapık nöbetçi sulh ceza hakemliğinin karşısına çıkarıldı ve adli kontrol şartı verilerek serbest bırakıldı. Şüphelinin çocukların fotoğrafını çektiği telefona ise el konuldu.

Telefonda çocukların fotoğrafı ortaya çıktı

Ahmet Ş, jandarma kriminal laboratuvarında incelenene telefonuna bakıldığında onlarca sayıda cinsel içerikli videoların yer aldığı bunların yanı sıra çocukların cinsel organlarının fotoğraflarının yer aldığı belirlendi.

7si kız 1i erkek çocukların yaşlarının 7 ila 10 arasında olduğu öğrenile çocuklara karşı cinsel istismar suçundan dolayı Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi şahıs hakkında açılan dava dün hakim karşısına çıkması ile görüşüldü. Mahkeme heyeti, çocuklara video izleterek, cinsel istismara uğratan ve cinsel organlarının fotoğrafını çeken şahsın tutuklanmasına karar verdi. Ahmet Ş, dün gün içerisinde Yalvaç T tipi cezaevine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.