1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Korona Virüs İnsan Yapımı Dedi, Kanıtları Olduğu İçin Ülkesinden Kaçmak Zorunda Kaldı!
Korona Virüs İnsan Yapımı Dedi, Kanıtları Olduğu İçin Ülkesinden Kaçmak Zorunda Kaldı!

Korona Virüs İnsan Yapımı Dedi, Kanıtları Olduğu İçin Ülkesinden Kaçmak Zorunda Kaldı!

Çinli virolog Li-Meng Yan korona virüs ile ilgili olarak bir açıklama yaptı ve virüsün el yapımı olarak üretildiğini Çin tarafından bu durumun tam anlamı ile gizlendiğini aktardı. Yapılan habere göre tüm dünyayı bir anda etkisi altına alan salgından tam bir milyondan daha fazla insan oldu. Bu bilgilere erişen kişi olduğu için de ülkesinden kaçarak ABD içerisinde saklandığını dile getirdi.

A+A-

Yapılan habere göre tüm dünyayı bir anda etkisi altına alan salgından tam bir milyondan daha fazla insan oldu. Bu bilgilere erişen kişi olduğu için de ülkesinden kaçarak ABD içerisinde saklandığını dile getirdi. Virüs gerçekten insan yapımı mı?

Çin bir anda korona virüs hakkında tüm bilgileri yok etti!

Çinli virolog Li-Meng Yan yapmış olduğu bir açıklaması sırasında ülkeden apar topar kaçmak zorunda olduğunu ve kendisinde yer alan verileri Çin'in silmiş olduğunu aktarırken yine de bilimsel veriler sunabilecek olduğunu dile getirdi.

Genom dizisine bakılırsa dizi içinde bile insan parmakları var!

Çinli virolog Li-Meng Yan; Halk sağlığı okulunda iş hayatına devam ettiği süreçlerde korona virüs salgını çıktı. Her ne kadar hayvan pazarından çıktı denilse bile iddiaları yalanladı. Konuşması sırasında;

Virüs ilk çıkma yeri olarak söylenen Wuhan’daki hayvan pazarından, yani aslına bakılırsa doğada ortaya çıkmadı. Bu tamamen oldukça saçma ve yalan olan aldatmaca. Genom dizisinde de durum incelenecek olursa aslında insan parmak izi var. Buna dahi tam odaklanılırsa asında dayanarak bu şeyleri tanımlayabilmek zor olmayacak.

Bu durumun asıl kanıtı, insanlara bunun neden ve ne düşünülerek Çin’deki laboratuvardan geldiğini aslında bu durumu neden yapanların kendileri olduğunu anlatmak için aktaracak olduğunu dile getirdi. Açıklanan gerekli olan verileri, biyoloji bilginiz olmasa dahi anlayabilmek kolay olacak'' sözleri ile dikkatleri çekti.

Aralık ayında aslında Wuhan'a giden ilk ekip içerisinde yer alıyor…

Wuhan'a ilk gittiği anlarda aslında insan yapımı olduğunu zaten bulmuştu. Fakat  bu durum sır gibi saklandı. Tüm dünyaya gerçek olan bilgiyi vermek adına ABD içerisine kaçtığını dile getirdi.

ABD içerisinde gizlenmeye devam ediyor

Yaptığı açıklamalar ile oldukça büyük iddialar ortaya sunan bilim adamı güvenlik konusunda şüpheleri olmasından dolayı ABD kaçarak yerleşti. Şu an gizlenerek hayatını idame ettiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.