1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Korkunç sarsıntı: Çanakkale'de deprem AFAD ve Kandilli tarafından ölçüldü, komşu iller de etkilendi!
Korkunç sarsıntı: Çanakkale'de deprem AFAD ve Kandilli tarafından ölçüldü, komşu iller de etkilendi!

Korkunç sarsıntı: Çanakkale'de deprem AFAD ve Kandilli tarafından ölçüldü, komşu iller de etkilendi!

Sabah saatlerinde Çanakkale'de meydana gelen deprem sonrası Çanakkale Valiliği bir açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, depremin 4,2 büyüklüğünde olduğunu ve Eceabat merkezli olduğunu belirtti. İlk taramalara göre herhangi bir olumsuzluk durumunun olmadığı ifade edildi. Valilik açıklamasında, "Bugün saat 04.50’de Saros Körfezi, Eceabat merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup alınan

A+A-

Sabah saatlerinde Çanakkale'de meydana gelen deprem sonrası Çanakkale Valiliği bir açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, depremin 4,2 büyüklüğünde olduğunu ve Eceabat merkezli olduğunu belirtti. İlk taramalara göre herhangi bir olumsuzluk durumunun olmadığı ifade edildi.

Valilik açıklamasında, "Bugün saat 04.50’de Saros Körfezi, Eceabat merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup alınan ilk bilgilere ve yapılan taramalara göre ilimizde herhangi bir olumsuz durum olmamıştır. Geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Kandilli Rasathanesi ise yaptığı açıklamada depremin büyüklüğünü 4,4 olarak duyurdu. Depremin merkez üssü Ege Denizi Saros Körfezi yakınlarında kaydedilirken, çevre illerden de hissedildiği belirtildi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4,2 olarak açıkladı ve depremin yerin 18,31 km derinliğinde kaydedildiğini bildirdi.

Herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem sonrasında, bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı açıklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.