1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Konya’daki vahşet kan dondurdu! Başı ve cinsel organı kestikten sonra öldürdüler…
Konya’daki vahşet kan dondurdu! Başı ve cinsel organı kestikten sonra öldürdüler…

Konya’daki vahşet kan dondurdu! Başı ve cinsel organı kestikten sonra öldürdüler…

Konya Bozkır sınırlarında meydana gelen olay kan dondurmaya devam ediyor. Akli dengesi yerinde olmayan Mustafa Sömek’in hem başını hem de cinsel organını keserek öldüren Mücahit Minaz için ağırlaştırılmış müebbet hapsi isteniyor.

A+A-

Konya Bozkır sınırlarında meydana gelen olay kan dondurmaya devam ediyor. Akli dengesi yerinde olmayan Mustafa Sömek’in hem başını hem de cinsel organını keserek öldüren Mücahit Minaz için ağırlaştırılmış müebbet hapsi isteniyor.

Polise verilen ifade sırasında bir şeyler mırıldandığı için öldürdüm sözlerine yer verdi. Savunmasında suçlamaları ret etti.

Konya 1 Kasım tarihinde yaşanan olay karşısında sokak ortasında ceset olduğunun şikayeti ardından polisler olay yerine geldi. Polisler cinsel organı ve başı kesik halde ceset buldu. Bölgede araştırmalarına devam eden polis ekibi, gencin cinsel organını beden yanında bulurken, baş kısmını lise bahçesinde buldu. Yapılan incelemelerin ardından yaşanan cani olayın zihinsel engeli bulunan Mustafa Sökmek ismindeki şahsa ait olduğu belirlendi.

Yaşanan olayın ardından çalışmalar başlatıldı ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından Mustafa Sömek ismindeki şahsa ait olduğu belirlendi. Almanya’da yaşamına devam eden Mücahit Minaz tarafından cinayetin işlendiği, polis ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyonun ardından belli oldu.

İlk ifadesinde öldürdüğünü söyledi…

Şizofreni tedavisi gören Minaz; polise vermiş olduğu ilk ifade sırasında ATM’den para çekecektim. Sürekli bir şeyler mırıldanıp duruyordu. Ben de o an öldürmek istedim ve öldürdüm. Sözlerine yer verdi. Cenaze Bozkır’da toprağa verildi.

Şizofreni zanlı için tasarlayarak canavarca bir hisle ya da eziyet çektirerek kasten öldürme suçu ile müebbet hapis istemi söz konusu oldu.

Kafasını tutmak istedim, kopuk olduğunu gördüm…

Verdiği ikinci ifade sırasında cinayeti kendisinin işlememiş olduğunu, Mustafa Sökmek’i tanımıyor olduğunu, aralarında en ufak bir şey olmadığını, tuvaletini yapmak için gidip geldiği sırada cansız bedeninin yerde yattığını gözlemlediğini dile getirdi. Ölen kişiye karşı asla zarar vermediğin, yanına gittiği sırada yüz üstü yattığını, onu öyle görünce şok geçirdiğini, taksiyi arayarak evine döndüğünü aktardı.

Şizofreni…

5 yıl önce kendisine şizofreni tanısı koyulduğu ortaya çıkan şahsın yüzde 60 engelli raporu olduğunu, olay günü ise ruh halinin gayet iyi olduğunu dile getirdi. Verdiği ifade sırasında; ölen kişiye dair en ufak bir şey bilmediklerini, olay günü şok geçirdiğini ne dediklerini hatırlamadığını dile getire şahıs ifade sırasında da şok geçirdiğini dile getirdi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.