1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Konya’da şoke eden olay: Arabada oturan kızı döverek indirdiler, tecavüz edip fotoğrafını çektiler!
Konya’da şoke eden olay: Arabada oturan kızı döverek indirdiler, tecavüz edip fotoğrafını çektiler!

Konya’da şoke eden olay: Arabada oturan kızı döverek indirdiler, tecavüz edip fotoğrafını çektiler!

Konya’da genç kıza tecavüz ettiler. İki cani sevgilisiyle birlikte otomobilde oturmakta olan kızı döverek otobüsten indirdiler. Daha sonrasında ise kıza tecavüz ettiler. Cumali Yazıcı ve Mehmet Fatih Yılan isimli caniler kızı dövmeleri ardından kızı soyarak fotoğraflarını çektiler.

A+A-

Ellerinde sopa v tüfek bulunan iki cani kızı bu çıplak fotoğrafları ile şantaj ederek ona tecavüz ettiler. Akıl donduran olay esnasında tüm bu yaptıkları yetmezmiş gibi bir de çıplak fotoğrafları ile şantaj ederken 10 lira para istediler. Tüm bu yaşanan olaylar ardından iki canı tutuklanarak gözaltına alındı. İşte akıllara durgunluk getiren olay hakkında merak edilen tüm detaylar…

Kadına şiddet olaylarının her geçen gün giderek katlanması ardından iğrenç bir olay da Konya’da yaşandı. Son dakika gelişmelerine göre sevgilisiyle birlikte otobüste oturan 29 yaşındaki genç kıza tecavüz ettiler. Tecavüz, gasp, şantaj ve tehdit sebepleri ile şüpheli kişiler tutuklanmaları ardından gözaltına alındı.

Sevgilisini çıplak fotoğraflarıyla şantaj ettiler…

Kan donduran olayda sevgilisinin yanında oturan kıza tecavüz eden caniler aynı zamanda kızın sevgilisinin de çıplak fotoğraflarını çekerek onu tehdit ettiler. Tehditle birlikte kızın sevgilisinden de 10 lira para istediler. B.Y ve S.O isimli iki genç şüphelilerin yanlarından ayrılması ardından hemen polise gittiler.

Ellerinde sopa ve tüfek bulunan üç kişinin saldırısına uğrayan gençler yaşadıkları iğrenç olay ardından hemen şüphelilerden şikayetçi oldular. Tecavüz olayları hız kesmeden devam ederken Konya’da yaşanan bu olay ardından da şüpheliler yakalanarak gözaltına alındılar. Kıza tecavüz etmeleri ardından erkek arkadaşını da soyarak çıplak fotoğraflarını çeken ve onu bu şekilde tehdit eden şahıslar suçlarını kabul etmediler. Yaşanan olay ardından Cumali Yazıcı ve Mehmet Fatih Yılan tutuklanırken Habip B. Ve Burhan Ç de adli kontrol kararı ile birlikte serbest bırakıldılar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.