1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. KONDA Genel Müdürü Çarpıcı Açıklamalara İmza Attı! Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra başa kim geçecek?
KONDA Genel Müdürü Çarpıcı Açıklamalara İmza Attı! Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra başa kim geçecek?

KONDA Genel Müdürü Çarpıcı Açıklamalara İmza Attı! Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra başa kim geçecek?

KONDA genel müdürü Bekir Ağırdır çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir yandan iktidar tarafından bir yandan da muhalefet tarafından meydana gelen değişimlerin seçmenler üzerinde en ufak etki etmediğini, hal böyle olunca da seçmenlerin büyük bir oranının gri alanda beklemeyi tercih ettiklerini ifade etti.

A+A-

 Ağırdır açıklaması sırasında yeni ittifak kurulumu meydana gelse dahi seçmenlerin o siyasi bloglara geçmek konusunda başarılı olamayacaklarını açıkladı.

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır; iktidar ile beraber muhalefetteki iktidar arayışları genel olarak Cumhur İttifakını hedef olarak gösteren dili, siyasette meydana gelen arayışları, ABD’de kongre binasına düzenlenen baskının ardından Türkiye için ne anlama geldiğini değerlendirdi.

Yanılıyorlar

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Saadet partisi ile beraber yapmış olduğu görüşme ile Devlet Bahçeli tarafından yapılan Merak Akşener’e evine dön şeklinde çağrısı iktidarın yanlarına yeni bir ittifak arayışına girdiklerini değerlendirdi. Bu sırada sözlerine; ‘’ hem muhalefet tarafından hem de iktidarlar tarafından ıskalanan ve akıllardan çıkan bir durum var. Varsayılsın ki hem İyi Parti ya da Saadet partisi iktidar bloğu kısmına geçti. Seçmenler de gerçekten iktidar bloğuna geçecek olduğu nasıl varsayılıyor? Tabi ki de geçmeme ihtimalleri çok yüksek. MHP ve AKP kapışarak ardından MHP farklı bir bloğa geçiş yaptı. Alınan bu kadarın ardından tüm seçmenler de hemen o blokta yerini mi aldı. Tabi ki de hayır. Hal böyle olunca anlamadıkları şey tahayyül dünyalarından dahi ibaret olmayan reel bir hayatın var oluşu, bu değişim için mecbur kalarak yeni bir arayış içerisinde olmaları… Durum bu halde kalınca seçmen de maalesef ki gri bir alanda kalmak zorunda oluyor ve bu alanda yığılım gösteriyor. O partiyi bırakmış olduğu zaman hemen yerine başka bir partiye geçmiş olmuyor. ‘’ açıklamasında bulundu.

Erdoğan sonrasında Soylu…

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır tarafından gelen açıklamalara göre rektör ataması Boğaziçi Üniversitesine yapılmasının ardından öğrenciler eylem yaptı. İç işleri bakanı Süleyman Soylu bu anlarda CHP hedef olarak gösterirken hem de öğrencileri adeta terörist olarak ilan etmesi karşısında Cumhurbaşkanı tarafından tavır aldı mı alınmadı mı sorusu yöneltildi. Adeta Erdoğan’a karşı el yükseltiyor sözleri gerçekçi mi değil mi ifade eden KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır; iktidar üzerinde zihni koalisyonun güç merkezi olarak yer aldığını ifade etti. Aktör bazlı olarak ortak bir hayal olduğuna ben inanmıyorum diyen KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır açıklamasına devam etti. Soylu’nun Erdoğan sonrası bir anda iktidar gücüne sahip olmak için devam ettiğine inanan biriyim. Tayip Bey ya da AKP ile masada eşit bir şekilde yer almak istediğine inancım yok sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.