1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Komşusundan çocuk yapan kadın, gerçekler ortaya çıkınca kimsesiz kaldı! Kadın sığınma evine yerleşti…
Komşusundan çocuk yapan kadın, gerçekler ortaya çıkınca kimsesiz kaldı! Kadın sığınma evine yerleşti…

Komşusundan çocuk yapan kadın, gerçekler ortaya çıkınca kimsesiz kaldı! Kadın sığınma evine yerleşti…

ATV ekranlarının sevilen programları arasında yer alan Esra Erol'da programı içerisinde yer alan ve 4 aylık hamile olan kadının bebeğinin babası da yan komşusu çıkmıştı. Bu durum ardından bir anda ülke gündeminde yer almaya başlayan Esra K. İstanbul ilinden tekrar döndüğü Aydın Nazilli içerisinde polis merkezine alındı.

A+A-

İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan genç kadının gidecek bir yeri olmadığı için sığınma evine yerleştirildi. Sığınma evine gittiği an yapılan testler sonucunda covıd - 19 testinin pozitif çıkması da dikkatleri çekti.

Bebeğin babasının kocası değil de karşı komşusu çıkması bir anda Esra K. isimli kadının ülke gündeminde yer almasına neden oldu.

Bebeğin babası kocası değil, komşusu çıktı.

4 aylık hamile olan kadının bebeğine yapılan DNA testi sonucunda bebeğin babasının kocası değil de adeta babası yaşında olan kendisinden tam 28 yaş büyük olan komşusundan olduğu ortaya çıktı. Bu durum karşısında oldukça sevinen kadın büyük bir tepki ile karşı karşıya kaldı. Canlı yayın içerisinde yapmış olduğu itiraf sırasında suç duyurusu olarak kabul edilmiş olan Kuyucak Emniyet amirliği yetkilileri tarafından Esra K. hakkında resen soruşturulmasının açılma kararı da alındı.

Soruşturma evraklarının Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı içerisine gönderildiği de öğrenildi. Bir anda İstanbul ilinde kalmak yerine kendi memleketine dönen kadın, otobüsten iner inmez alındı ve karakola götürüldü. Bu sürelerde ifadesi alındıktan sonra 5237 sayılı kanunda yer alan TCK'nın 231. maddesine göre çocuğun soy bağını değiştirme suçundan dolayı da ifade vermiş olduğu öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

Gidecek yeri olmadığı için sığınma evine gönderildi

Esra K. karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Fakat bu anlarda gidecek bir yeri olmadığı için kadın sığınma evine yerleştirildi. Esra K. şu an yanında olan ve hamile olduğu bebeğinin de doğar doğmaz elinden alınarak aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı il müdürlüğü tarafından korunma altına alınacak olduğuna dair karar verildi.

Korona virüs testi pozitif çıktı

Ulusal televizyon kanalı içerisinde katılmış olduğu program sırasında, 4 aylık hamile olan kadın bebeğinin gerçek babasının kocası değil de adeta kendi babası yaşında olan kendinden 28 yaş büyük komşusundan olduğunu öğrenince bir hayli sevindi.

Bu durum karşısında ülke gündeminde yerini alan ve çok sert eleştiriler alan kadın memleketi Aydın Nazilli içerisinde yerleştirilmiş olduğu kadın sığınma evi içerisinde korona virüs testi yapıldı. Test sonucunun pozitif çıkmasının ardından sığınma evinden çıkarılarak hastaneye tedavi altına alındı. Bu süreçlerde Esra K. ile temas içerisinde olan sığınma evinde yer alan iki adet personelin de her ihtimale karşı evleri içerisinde karantinaya alınmış olduğu öğrenildi. Kızı ise şu an devlet koruması altında yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.