1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kocasını aldattı, yetmedi çıplak fotoğraflarını paylaştı! Mahkeme, 30 Bin TL tazminat cezası verdi…
Kocasını aldattı, yetmedi çıplak fotoğraflarını paylaştı! Mahkeme, 30 Bin TL tazminat cezası verdi…

Kocasını aldattı, yetmedi çıplak fotoğraflarını paylaştı! Mahkeme, 30 Bin TL tazminat cezası verdi…

Ankara’da asla aklın almadığı mantığın kabul etmediği bir olay yaşandı. Evli olmasına rağmen gitti internetten birisi ile tanıştı ve aralarında duygusal ilişki başladı. Duygusal ilişki, zaman içerisinde farklı bir boyuta geçerken; sonu mahkemede oldu!

A+A-

Bunlar da yetmez gibi bir de kocasının çıplak fotoğrafını izinsiz başkalarına gönderen kadının suçlu olduğuna karar verilirken, mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi ve ek olarak kadın kocasından nafaka talep etmeyi geçin 30 bin TL tazminat ödemesi için karar verildi.

Gelen söylentilere göre Ankara 16. Mahkemesinde görülen dosya kapsamında bir kargo firmasında dağıtıcı olarak görev alan GB ile genç kadın 2018 yılında görücü usulü olarak evlendirildiler. Dava dilekçesinde yer alan bilgilere göre genç kadın 2018 yılının kasım ve aralık aylarında evden habersiz bir şekilde çıkmasının karşısında çok garip hareketler sergilemeye başladı 28 Aralık 2018 tarihinde genç kadının kocasının babasını bir şahıs aradı. Gelini hakkında farklı söylemlerde bulundu. Kayın pedere gelen bu telefon karşısında ev içerisinde büyük tartışmalara neden oldu.

Sanal seks ile çıplak fotoğrafları ortaya çıktı

Koca GB, eşi ile konuşarak başında bir sıkıntı mı var diye öğrenmeye çalışırken kadın iddialara göre internet üzerinden biri ile irtibat kurduğunu, zaman geçtikçe telefon ile görüşmelere başladıklarını, aralarında duygusal ilişkiler oluşmaya başladığını anlattı. Bunun ardından zamanla görüşmek istemese bile bu kişinin peşini bırakmadığı, elindeki resimleri kayın pederine göndermek ile tehdit ettiğini, büyük bir hata yaptığını ve pişman olduğunu anlattı.

Kadın yüzde yüz kusurlu

GB duydukları karşısında avukatı Mehtap Sakinci ile beraber Ankara 16. Aile mahkemesine giderek boşanmak için dava açtı. Avukatı dava dilekçesine kadının olay karşısında tam kusurlu olduğunu beyan etmesinin karlısında kocaya hem maddi hem de manevi anlamda tazminat ödemesi kararını talep etti.

Hem boşandı, hem tazminat ödedi!

Mahkeme kapsamında evlilik birliğinin artık sarsılmış olduğunun görülmesi gerekçesi ile beraber tarafların tek celsede boşanmalarına karar verdi. Bu süreçte dosyada yazdığı gibi kadın olay karşısında yüzde yüz suçlu bulunarak eski kocasına hem 15 bin TL maddi tazminat hem de 15 bin manevi tazminat olmak üzere 30 bin TL tazminat ödeme yapmasına karar verildi.

1-001.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.