1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kızılay'ın Paraları Ensar'a Aktı! Belge Ortaya Çıktı
Kızılay'ın Paraları Ensar'a Aktı! Belge Ortaya Çıktı

Kızılay'ın Paraları Ensar'a Aktı! Belge Ortaya Çıktı

Kızılay'da skandallar devam ediyor. Başkent GAZ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun tarafından imzalı belge ile Kızılay'a tam 8 milyon dolar bağışlandığı öğrenildi.

A+A-

Kızılay Başkent GAZ tarafından hesaplarına aktarılan bağış paralarının Ensar Vakfı’na aktarılması noktasında kendisine Başkent GAZ tarafından muvaffakat verildiği ve Başkent GAZ’ın bu doğrultuda 29.12.2017 tarihli ve altında dönemin Başkent GAZ Genel Müdür Vekili Asım Yüksel ve Başkent GAZ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun imzası ile gönderilen belge ile Kızılay’a tam 8 milyon Dolar bağışladığı ortaya çıktı.

8 MİLYON DOLAR AKTARILMIŞ

Celal Eren Çelik’in haberine göre, iş sadece bağış olarak kalsa gayet normal ama Başkent GAZ tarafından Kızılay’a gönderilen belgede Başkent GAZ’ın Türk Kızılay’ın hesaplarında 27.12.2017 tarihinde 8 milyon Dolar aktardığını belirtilirken yatırılan 8 milyon Dolar’ın sadece 75 bin Dolar’ının Kızılay faaliyetlerinde kullanılmasına, geriye kalan 7 milyon 925 bin Dolar’ın ise Türk Kızılayı ile Ensar Vakfı arasında yapılacak protokol kapsamında yurt inşaatında kullanılmasına muvafakat edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.