1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kırşehir’de şok eden olay! Tecavüz edip, öldürüp gömerken görülen şüpheliler: İyi çekin dedi!
Kırşehir’de şok eden olay! Tecavüz edip, öldürüp gömerken görülen şüpheliler: İyi çekin dedi!

Kırşehir’de şok eden olay! Tecavüz edip, öldürüp gömerken görülen şüpheliler: İyi çekin dedi!

Geçtiğimiz günlerde gömülü bir şekilde bulunan çiftin sır ölümü ile ilgili 8 şüpheli göz altına alındı. Adliye girişinde görüntülenen şüpheliler gazetecilere umursamaz bir şekilde tepki gösterip iyi çekin diye bağırdılar.

A+A-

Kırşehir Kaman’da ikamet eden 25 yaşındaki Osman Ç’den bir süre haber alamadıkları için jandarmaya haber verdiler. 24 yaşındaki sevgilisi Vildan İ.’de gömülü bir şekilde bulundu.

8 şüpheli gözaltına alındı…

Jandarma ekipleri olay hakkında araştırmalara başladı ve akrabalardan 8 kişinin zanlı olduğu düşünülerek gözaltına alındı.

Şok itiraf geldi…

Göz altına alınan zanlılardan bir tanesi akıl almaz cinayet hakkında itiraf da bulundu. Osman Ç’ye tecavüz edip öldürdükten sonra çok kan akmasından dolayı leğene koyduklarını, sonra da götürüp gömdüklerini itiraf etti.

İfade verirken; ‘’ Kırşehir Kaman sınırlarına Vildan ve Osman çifti ile barışma düşüncesinden dolayı gitmesinin ardından aile ile bir süre görüştüler. Olayın bir anda kavgaya dönüşmesinden dolayı Vildan’ın ailesinden birkaç kişi Osman’ı banyoya götürüp önce tecavüz ettiler, sonra da bıçaklayarak öldürdüler. Çok kan akmasın diye önce leğene koydular, sonra da römork ile bir araziye götürüldü. Bedenlerinin birçok yerinden yara alan çift arazide ateş edilerek öldürüldüler.’’ Kısımlarına yer verildi.

Gazetecilerle alaylı bir şekilde konuştular…

Jandarmada tüm işlemlerin tamamlanmasının ardından göz altına alınan 8 şahıs sağlık kontrollerinden geçirilmek için adliyeye sevk edildiler. Adliye girişinde kameralara takılan şahıslar dalga geçer gibi bir de iyi çekin diye seslendiler.

06d9c663-39e0-4686-ae50-aa9c90c269b4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.