1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karaman'da Hastane Önüne Bırakılan Mehmet Demir Hayatını Kaybetti
Karaman'da Hastane Önüne Bırakılan Mehmet Demir Hayatını Kaybetti

Karaman'da Hastane Önüne Bırakılan Mehmet Demir Hayatını Kaybetti

Karaman’da hastane önüne bırakılan 46 yaşında ki Mehmet Demir doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

A+A-

Filmlerde sıklıkla rastladığımız sahnelere benzer bir olayda, Karaman’ın merkez Sakabaşı Mahallesi’ndeki özel hastane önüne, 18 Ocak Cumartesi günü araçla gelen kişiler, yaralı şahsı bırakıp, kaçıyorlar. Sağlık görevlileri, hastane önüne bırakılan yaralıyı fark edip, acil servise alarak,  anında müdahale ediyor.

Tüfekle karnından vurulduğu tespit edilen yaralı adam, ambulansla sevk edildiği Karaman Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatın kaybediyor. Yaşanan bu olay üzerine geniş kapsamlı bir çalışma başlatan Karaman Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen kişinin, Mehmet Demirhan olduğunu tespit ediyor.

Şüpheliler 48 Saatlik Araştırma Sonrasında Yakalandı

Araştırmanın sahasını ve derinliğini arttıran ekipler, 400 saati aşanMOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarını büyük bir titizlikle incelediler. Son derece profesyonel bir şekilde gerçekleştirilen güvenlik ve MOBESE kameraları incelemesinde Mehmet Demirhan’ı hastane önüne yaralı bir şekilde bırakıp, kaçan şahısların, Cüneyit S. ve Merve B. olduğu tespit edildi.

Cüneyit S. ile Merve B.,yakalanmamak ve ortamın sakinleşmesi amacıyla kaçtıkları Konya’da dün akşam saatlerinde, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalanıyor. Gözaltına alınan 2 cinayet zanlısı şahıs, gerçekleşen sorgularının  ardından bu sabah çelik yelek giydirilerek, adliyeye sevk edildikleri ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildikleri bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.