1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kan Donduran Olayda Yeni Gelişme: Arabada öz kızına 3 kere tecavüz etti, sarhoştum diye savunmuştu! Cezası belli oldu…
Kan Donduran Olayda Yeni Gelişme: Arabada öz kızına 3 kere tecavüz etti, sarhoştum diye savunmuştu! Cezası belli oldu…

Kan Donduran Olayda Yeni Gelişme: Arabada öz kızına 3 kere tecavüz etti, sarhoştum diye savunmuştu! Cezası belli oldu…

Geçtiğimiz haftalarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kan donduran bir olay yaşandı. Daha 14 yaşında küçücük bir çocuk olan öz kızına arabada tecavüz eden iğrenç şahıs, sarhoştum diye kendini savundu. İfadesi sırasında iğrençlik boyutlarını daha da çok arttıran şahıs kızının yaptığı hareketlerden dolayı tahrik olduğunu dile getirdi.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Gazimağusa kentinde, araba 3 farklı yerde 3 kere öz kızına tecavüz eden şahıs " 16 yaşından küçük çocuğa tecavüz ", " cinsel istismar " ve " cinsel saldırı" olarak 3 farklı suçla hakim karşısına çıktı.

Arabada tecavüz etti...

Kıbrıs gazetelerinden gelen habere göre olayın devamını getiren polis memuru mahkemede verilen ifadeye göre; şahsın 15 - 16 Ekim 2020 tarihinde 20.00 - 00.35 saat arasında 3 farklı yerde; tır parkı, Derinya bölgesi ve çamlık bölgesinde kullanımda olan araçta 3 kere 14 yaşındaki öz kızına tecavüz ettiğinin belirlendiğini açıkladı.

Cinsel istismar suçunu kabul etti...

Şahıs 16 Ekim günü Derinya bölgesinde araç içinde kızı ile beraber yarı çıplak bir şekilde devriyedeki polis ekipleri tarafından yakalandı. Kısmen de olsa itiraf eden adam vermiş olduğu ifadesi sırasında kızına cinsel istismar suçunda bulunduğunu kabul etti.

Polis bir yandan da kızın olayının detaylı bir şekilde anlattığını ve kızın anlattıklarını kanıtlayan ifadeler bulunduğunu açıkladı.

Kızının yaptığı hareketlerden tahrik olmuş...

Mahkemede söz alan şahıs yaptığı iğrenç açıklamaları daha da iğrenç boyutlara taşıdı. Kendisinin cinsel saldırıda bulunmadığını, sadece araba sürmek için çıktıklarını, olay yaşanmadan bir gün önce de sarhoş olduğunu, öz kızının yapmış olduğu hareketlerden dolayı tahrik olduğunu, bilinçli bir şey yapmadığını, cinsel anlamda ilişkiye girmediğini, gün geldiğini zaman kızı babasının suçsuz olduğunun farkına varacağını ve o gün kendisinden af dileyeceğini açıkladı.

Davaya kadar tutuklu yargılanacak...

Mahkeme kararına göre şahıs davaların görülecek olduğu güne kadar, bu süre 3 ayın üstüne çıkmayacak şekilde hükümsüz olarak tutuklanarak cezaevine gönderilme kararı alınmıştı. Dava sonucunda ise şahsa, 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.