1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kan donduran olay: Genç kızın annesini arayarak kızına tecavüz ediyorum dedi! Yetmedi, avukata cinsel saldırıda bulundu…
Kan donduran olay: Genç kızın annesini arayarak kızına tecavüz ediyorum dedi! Yetmedi, avukata cinsel saldırıda bulundu…

Kan donduran olay: Genç kızın annesini arayarak kızına tecavüz ediyorum dedi! Yetmedi, avukata cinsel saldırıda bulundu…

Artık sözlere nereden başlamamız gerektiğini bilemediğimiz kan donduran bir olay da Antalya’da meydana geldi. 29 yaşındaki Ç.Y. ismindeki genç kadın; çalıştığı eğlence merkezinden çıkarak taksi durağına gideceği sırada tecavüze uğradı.

A+A-

Artık sözlere nereden başlamamız gerektiğini bilemediğimiz kan donduran bir olay da Antalya’da meydana geldi. 29 yaşındaki Ç.Y. ismindeki genç kadın; çalıştığı eğlence merkezinden çıkarak taksi durağına gideceği sırada tecavüze uğradı.

Biz seni durağa kadar bırakırız diyerek genç kadını kandırarak araçlarına bindiren Murat K. ismindeki caninin yaptıklarını akıl sır almıyor. Genç kadını kandırdıktan sonra mobilya imalathanesine götürerek cinsel saldırıda bulunan cani, genç kızın annesini arayarak kızına tecavüz ediyorum dedi ve olay anını dinletti. Saatlerce cinsel saldırıya uğrayan genç kıza yanındaki G.K. ismindeki şahıs ile zorla uyuşturucu kullandırttıktan sonra bilinmedik bir yere bıraktı.

Genç kız yaşadığı travmalara dayanamadı ve intihar teşebbüsüne girişti. Fakat bu olaydan yine en büyük hasarı alan sadece bir kadın oldu ve yüzde 99,9 engelli hale geldi. Çıkarıldıkları mahkemede yaşanan bunca olaya rağmen tutuksuz yargılanma kararı aldılar. Talihsiz kızın avukatı Bilgenur Yalçın da sanıkların ve avukatlarının cinsel saldırısına uğradığını, ailenin de ölümle tehdit edildiğini iddia etti.

30 Eylül 2019 tarihinde Döşemealtı ilçesinde meydana gelen olayda iki şüphelinin neden serbest kaldığı akla mantığa sığmasa bile evet, serbest kaldılar. Şu an çok rahat bir şey olmamış gibi ellerini ve kollarını sallayarak sokaklarda gezebiliyorlar. Hem de o talihsiz kız öyle caniler yüzünden yüzde 99,9 engelli kalmışken…

Neden Tecavüz Ettiler?

Marangozhanede saatlerce tecavüze uğrayan talihsiz kızın çantasında olan 850 TL’yi de alan Murat K. hala nasıl bir düşünceyle yaptığı anlaşılmazken genç kızı bilinmeyen bir yere bıraktı. Tüm yaşadığı olayları polise anlatan genç kızın saatlerce cinsel saldırıya uğradığı raporda kanıtlandı. Bunlar da yetmedi eğlence merkezinin güvenlik kamerasından ( her ne hikmetse sadece o kısmın silindiği görüntüler) siber güçler tarafından kurtarıldı ve genç kızın verdiği ifadelerin doğru olduğu ortaya çıktı. Göz altına alınan caniler olayı inkar ettiler diye tutuksuz yargılanmalarına karar verildi.

Kamera kayıtlarına ne oldu?

Yapılan soruşturmanın ardından kurtarılan kamera kayıtlarında genç kıza tokat atıldığı, bedeninde sigara söndürüldüğü, yere düşürülerek iç çamaşırlarının çıkarılmaya çalıştığı, genç kızın izin vermediği sırada zorla sarıldığı ortaya çıktı.

Bunların yanı sıra genç kızı araç içinde tokatladığı, genç kızı bilinmez bir yere attıktan sonra marangozhaneye gelerek merdivenleri yıkadığı kayıtlardan ortaya çıktı. Her ne kadar canilerin avukatları beraatlarını istese bile doktor raporu, kamera görüntüleri ve genç kızın tüm dedikleri biri birine örtüşüyordu. Yaşanan olaylar ardından talihsiz kızın avukatlığını ücretsiz bir şekilde üstlenen avukat Bilgenur bu olayın onların yanına kalmayacağını savundu.

Yüzde 99,9 engelli…

Yaşadığı olayların travmasını üzerinden atamayan talihsiz kadın intihar teşebbüsünde bulundu. Son anda kardeşi tarafından kurtarılan kız sadece sağ ve sol ayak baş parmaklarını hareket ettirerek tepki verebiliyor. Solunum cihazına bağlanan genç kız yüzde 99,9 engelli hale geldi.

Avukata cinsel saldırı, aileye ölüm…

Caniler ve canilerin avukatlığını yapan şahıslar talihsiz kızın avukatına da cinsel saldırı ile tehditler yağdırırken aileyi de ölümle tehdit ediyorlar. Ama hala serbestler neden bilinmez…

Bu ülkedeki en zor şeylerden birisi olan kadın olmak derken cümlenin doğruluğu bir kere daha kanıtlandı. Talihsiz kadın olay anında anne ben ölüyorum, oğlum sana emanet demek zorunda kalıyorsa, insanlık artık utanmayı bilmeli. Adalet yerini bulmalı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum