1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kan Donduran İddia: 3 yaşındaki çocuk cinsel istismar nedeniyle hayatını kaybetti!
Kan Donduran İddia: 3 yaşındaki çocuk cinsel istismar nedeniyle hayatını kaybetti!

Kan Donduran İddia: 3 yaşındaki çocuk cinsel istismar nedeniyle hayatını kaybetti!

Çorum'da korkunç bir iddia. Kalbinde rahatsızlık olmasından dolayı hastaneye kaldırılan daha 3 yaşında olan küçücük çocuğun cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Bu yaşanan istismardan dolayı hayatını kayıp ettiği iddiaları ortada yer aldı.

A+A-

Çocuk öldü mü, öldürüldü mü?

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca; yazılı bir şekilde yapmış olduğu açıklama sırasında; 3 yaşlarında olan bir erkek çocuğun kalbinde olan rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırıldığı annesi Z.B.A ve beraber yaşadığı B.Ç. tarafından sağ bir şekilde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmiş olduğunu açıkladı.

Hastane içerisinde yapılan tüm tıbbi müdahale ardından sağlık görevlileri çocuğun fiili bir şekilde livataya maruz kalmış olma ihtimallerini ön plana alarak adli bir soruşturma başlatılmasını sağladı. Konu hakkında; '' Çocuk her ne kadar hastaneye getirilir getirilmez tıbbi bir müdahale yapılmış olsa bile bu süreçlerde hayatını kayıp etmesine yönelik gözaltı - arama ve el koyma ile alakalı olarak dijital materyaller üzerinde inlemelerin yanı sıra moleküler genetik inceleme yönü ile koruma taleplerine başvuru yapıldı.

Şüpheli olan isimler ise İl emniyet müdürlüğü içerisinde ifadelerinin alınması ile beraber Cumhuriyet başsavcılığına sevkleri gerçekleştirildi. Şüpheli olan her iki isim de '' nitelikli olarak kasten öldürme ve ölüm ile neticelenmiş olan çocuğa uygulanan cinsel istismar '' suçlamalarından dolayı tutuklanmalarına da karar verilerek bu talep ile Sulh ceza hakemliğine sevk işlemleri gerçekleşmiştir.''

Şu an konu ile farklı bir açıklama gelmese bile yine bir çocuk yine can acıtan bir olay olması ülkeyi derinden etkileyen kanayan noktalara isabet etmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.