1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kamu Bankasından Görülmemiş Kampanya! 180 Gün Geri Ödemesiz Sıfır Faiz Oranı İle 225.000 Bin Liraya Kadar Ödeme!
Kamu Bankasından Görülmemiş Kampanya! 180 Gün Geri Ödemesiz Sıfır Faiz Oranı İle 225.000 Bin Liraya Kadar Ödeme!

Kamu Bankasından Görülmemiş Kampanya! 180 Gün Geri Ödemesiz Sıfır Faiz Oranı İle 225.000 Bin Liraya Kadar Ödeme!

Ekonomik zorluklar artarken, hükümetin aldığı önlemler ve yaptığı anlaşmalarla ihtiyaç sahiplerine destek sağlanıyor. Bu çerçevede, Halk Bankası'nın öncülüğünde yürütülen yeni bir kredi kampanyası, vatandaşlarımıza büyük bir kolaylık sağlayacak. Kamu Bankası, sıfır faiz oranıyla 6 ay ödemesiz olarak 225.000 TL'ye kadar kredi vereceğini duyurdu.

A+A-

Yeni kampanya kapsamında, düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sunularak özellikle kadın girişimcilerin yüksek miktarlarda kredi alma fırsatı sağlanacak. Bu sayede, ekonomik sıkıntılarla mücadele edenlerin hayat standardı artacak ve iş kurmak isteyen kadınların önü açılacak.

180 GÜN GERİ ÖDEMESİZ KREDİ

Kadın girişimciler için özel olarak hazırlanan paket dahilinde, 225 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca, yüksek miktarlarda kredi çeken kişilere ödeme kolaylığı sağlanarak, krediler 180 gün ödemesiz olarak veriliyor. Faiz oranları da son derece düşük tutuluyor.

Kampanyanın amacı özellikle yeni iş kuracak kişileri cesaretlendirmek ve teşvik etmek. Böylece, ekonominin canlanması hedefleniyor. Girişimciler için belirlenen kredi çekme şartları da belli. Halihazırda iş yapanlar için belirlenen kredi tutarı 100 bin TL iken, ilk kez iş kuracak kişiler için 50 bin TL.

SIFIR FAİZLİ 225 BİN TL KREDİ FIRSATI

Sıfır faizli kredi fırsatından yararlanmak isteyen girişimciler için 1 yıllık ustalık belgesi aranıyor. Ustalık belgesi olanlar, kendi meslek kollarında iş kurarlarsa sıfır faizle 225 bin TL'ye kadar kredi alabilecekler. Bu krediye başvurmak için belirlenen bankalara başvuruda bulunulabilir.

Kadın girişimciler için sunulan bu kredi fırsatı, ekonomik açıdan güçlenmek isteyen ve işini kurmak isteyen kadınlar için büyük bir avantaj sağlıyor. Kampanyanın amacı, kadın girişimcilerin iş hayatına atılmalarına cesaret vermek ve ekonominin canlanmasına katkıda bulunmak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.