1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kaçırdıkları engelli kadına ilaçla tecavüz eden Kocaeli eski muhtarı mide bulandırdı…
Kaçırdıkları engelli kadına ilaçla tecavüz eden Kocaeli eski muhtarı mide bulandırdı…

Kaçırdıkları engelli kadına ilaçla tecavüz eden Kocaeli eski muhtarı mide bulandırdı…

Kocaeli ilinde bir süredir kayıp olan zihinsel engelli kadının başına gelen çirkin olaylar dikkatleri çekmeye başladı. İki kişi tarafından kaçırılan 50 yaşındaki zihinsel engelli kadına önce darp ettiler sonra ilaç vererek tecavüz ettiler. Yaşlı kadın kendisine yaşatılan bu korku dolu anları anlatırken cani şahıslar da yaptıklarını kabul ettiler.

A+A-

Kocaeli ilinde bir süredir kayıp olan zihinsel engelli kadının başına gelen çirkin olaylar dikkatleri çekmeye başladı. İki kişi tarafından kaçırılan 50 yaşındaki zihinsel engelli kadına önce darp ettiler sonra ilaç vererek tecavüz ettiler. Yaşlı kadın kendisine yaşatılan bu korku dolu anları anlatırken cani şahıslar da yaptıklarını kabul ettiler.

Kocaeli Gebze ilçesinde yaşamına devam eden 50 yaşındaki yüzde 77 engeli bulunan Sibel K, 2 gün önce biraz hava almak için evinden çıktı. Her ne kadar akşam saatleri olsa bile kadın evine gelmedi. Bunu fark eden yakınları endişelenerek direk soluğu karakolda aldılar. Polis merkezinde verilen ifadenin ardından yaşlı kadın için kayıp ihbarı verildi ve sokak sokak aranmaya başlandı.

İki gün geçtikten sonra polis ekipleri tarafından bulunan Sibel K. İsmindeki kadının yakınları arandı ve kadının polis merkezinde olduğu anlatıldı. Yaşlı kadının ailesi anında karakola giderek soluğu yaşlı kadının yanında aldılar.

Zanlılardan birisi eski muhtar çıktı…

Polis merkezine getirilen yaşlı kadın verdiği ifade sırasında Beylikbağı mahallesi eski muhtarı olarak yer alan C.D. ile beraber R.P. isimli şahısların kendisini kaçırdığını ve iki gün boyunca tuttuklarını anlattı. Bir yandan da kadının hastanede yapılan sağlık kontrolleri sırasında kendine ilaç verildiği, darp edilerek tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Zanlılar anında polis ekipleri tarafından yakalanarak polis merkezine getirildiler. Yapılan sorgu sırasında iki zanlı da suçlarını kabul ettiler. Yüzde 77 engeli olan yaşlı kadın bu iki cani şahıstan da şikayetçi oldu. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan cani şahıslar Gebze adliyesine sevk edildi.

İfade kan dondurdu…

Yaşlı kadın kendisine tam iki gün boyunca yaşatılan korku dolu anları anlattı. Olay anı evinden çıkarak parka hava almak için gittiğini parkta oturduğu sırada arkadan bir kadının telefon ederek gel dediğini dile getirdi. Parka gelen muhtarın yaşlı kadının ağzını kapatıp bıçak çekerek boğazını sıkarak zorla götürdüğünü anlattı. Çantasını çöpe attıklarını anlatırken bir kadın ile beraber kendisini kaçırdıklarını, elinden tüm parasını aldıklarını, muhtarın kendisine tokat atarak ellerini sıkı sıkı tutarak kendisini darp ettiklerini anlattı.

İfadesinin devamında yaşlı kadının kıyafetlerini çıkardıklarını, eve götürün dese bile getirmediklerini, ailesini ve abisini çok özlediğini söylese, ısrar etse bile kendisini darp ettiklerini dile getirdi. Ardından zihinsel engelli kadına ilaç vererek cinsel istismarda bulunduklarını, ellerini bağlayarak polis merkezine götürdüklerini ve burada da kendilerini kardeşim diye tanıttıklarını dile getirdi. Polis merkezi tarafından kendilerinin telefon ile arandıklarını dile getiren yeğeni kan donduran açıklamalarda bulundu. Bu anlarda; ‘’ Polis merkezi bizi aradığı zaman yakınınız emniyette ve suçlular da burada, sizleri de bekliyoruz dediler. Biz de ailecek direk karakola geldik. Önce halamın sağlık durumu nasıl diye baktık. Ardından adli kontroller yapıldı. Sağlık durumu şu an iyi ama hastane bilir kişi tarafından verilen rapor sırasında tecavüze uğramış olduğu belirlendi. Hem de tecavüz eden kişi bir de bunu itiraf etti. Konu ile alakalı olarak darp izleri de var. Halama hap içirmiş ve iki kişi tecavüz etmiş. ‘’sözlerini dile getirdi.

Sözlerine; ‘’ Tecavüz eden cani şahıslardan bir tanesi eski mahalle muhtarı olarak biliniyor. İlk şahıs zaten emniyete alındı ve ikinci şahıs emniyetin araması ile kendisi direk geldi. Yeniden  hastane üzerinde kontroller yapıldı. Cinsel istismar olayına dair bilir kişi verdiği rapor ardından caniler itiraf etti. Karşılarında yüzde 77 engelli ve 50 yaşında yaşlı bir kadın var.

Bu kadar masun birisine bir insan nasıl tecavüz edebilir, bu hangi vicdana sığıyor. Adalet en yakın zamanda kesinlik ile yerini bulacaktır. En ağır cezayı almaları için ellerimizden geleni yapacağız. Bizim canımız bu kadar yandı, en azından başkalarının ki yanmasın. Bu cani şahısları oğulları halamın fotoğraflarını sosyal medyada görünce kendilerini getirmişler. Karakoldan da anında bize dönüş yapıldı ve biz de gittik. İçimizde biraz da olsa kor ateşler söndü diyebiliriz. Ama biz yaşanan bu olaylarda devlete güveniyoruz. Bunu duymamış olsaydık kimse şikayetçi olamayacaktı. Herkes hayatına kaldığı yerden devam edecekti. İşin içinde tecavüz olmasından dolayı sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar gereken her şey yapıldı. Cezalarını en kısa sürede çekmelerini temenni ediyoruz. ‘’ sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.