1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İzmir Bornova'da İnşaatta gözleri ve elleri bağlı 14 yaşında bir kız çocuğu bulundu
İzmir Bornova'da İnşaatta gözleri ve elleri  bağlı 14 yaşında bir kız çocuğu bulundu

İzmir Bornova'da İnşaatta gözleri ve elleri bağlı 14 yaşında bir kız çocuğu bulundu

İzmir’in Bornova ilçesinde inşaat alanında 14 yaşındaki bir kız çocuğu, elleri ve gözleri bağlı bir şekilde bulundu. Kurtarılan kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

A+A-

Olay, akşam saatlerinde Bornova ilçesi 7034 Sokak’ta meydana geldi. İnşaat halindeki bir binadan aile kavgası ihbarı üzerine adrese intikal eden polis ekiplerince, iki katlı inşaat alanı içerisinde elleri ve gözleri bağlı bir şekilde 14 yaşında bir kız çocuğu bulundu.

Polis ekiplerince inşaat alanından çıkarılan S.G.C., adrese çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince ambulansa alınarak sağlık kontrolleri yapıldı. Küçük kız, polis tarafından ailesi ile birlikte ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Öte yandan, S.G.C'nin ilk ifadesinde, yüzü maskeli iki kişi tarafından kaçırıldığını söylediği öğrenilirken, kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekiplerince konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.nutuk-192.jpgizmir-bornovada-14-yasindaki-kiz-elleri-bagli-insaatta-bulundu.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.